"Az utolsó szó jogán" - nem hagyományos megoldás a Rise FM-től

Vágólapra másolva!
A Rise FM és a Pont FM 88.1-es budapesti frekvenciáért vívott küzdelmének legutóbbi állomásaként a kiszorított Rise FM közel kétszázezer címre küldte el videóval kiegészített közleményét.
Vágólapra másolva!

Új csatornán nyit a hallgatóság felé a Nemzeti Hírközlési Hivatallal (NHH) és az FM 88.1-es budapesti rádiófrekvenciát korábban birtokló Rónai Egonnal is perben álló Rise FM. Szokatlan kommunikációs eszközt vetettek be: érzelmes videóval megtoldott közleményben szólnak célcsoportjukhoz.

A frekvencián műsorszórási joggal rendelkező Rádió Infórum Kft. adásvételi szerződése körül fellépő problémák megkérdőjelezhető hivatali kezelése miatt a Rise FM balatoni frekvenciájára, online és wapos csatornákra szorult vissza. "A Rise FM természetesen nem áll le - mondta Door Tamás, a rádió értékesítései igazgatója a Party.[origo].hu-nak. "Továbbra is folyik a műsorkészítés, így internetes és wapos felületen elérhetők vagyunk. A közel kétszázezer címre elküldött videós közleményünkkel tudattuk hallgatóinkkal és partnereinkkel, hogy nem adjuk fel, és igyekszünk minél előbb visszatérni az éterbe. Hirdetőinknek jelenleg a balatoni frekvencia, illetve a Rise FM portfoliójából már ismert new media, mobil marketing megoldások állnak rendelkezésre kommunikációs csatornaként. A kiküldött videóra rengeteg pozitív visszajelzést, bátorítást kaptunk ügyfeleinktől, ami erőt ad a további munkához."