Vágólapra másolva!
Autót, lakást, sőt készpénzt is nyerhetünk a néhány hete indult Kvízautó.hu oldalán. Holl Mária, a cég marketing és pr-vezetője beszélt a nyereményjátékok részleteiről, az oldal működéséről.
Vágólapra másolva!

Mi az oldal alapkoncepciója?

A kvizauto.hu egy tudásalapú nyereményjáték oldal, ahol a játékos kiválasztja, hogy a hat nyeremény közül melyikért szeretne játszani. Csak egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolnia, ezután regisztrálja az adatait és könnyedén, biztonságosan fizethet 300 forintot sms-ben vagy bankkártyával. Fontos, hogy a játékosnak lehetősége van tetszőleges számú újabb játékban részt venni, így rajta múlik, hogy milyen esélyekkel indul adott nyereményért. Talán kevesen tudják, de az ötös lottón 1:44000000 az esélye a játékosnak arra, hogy megnyerje az öttalálatost, míg a kvizauto.hu oldalon sokkal nagyobb eséllyel indul bármelyik nyereményért, csak egy adott kvíz kérdésre kell helyesen válaszolnia. Minden kisorsolt nyeremény után egy még izgalmasabb, figyelemre méltó termék kerül fel az oldalra, hogy ezzel is növeljük az érdeklődést, mert ahogy szlogenünk mondja: nyerni jó!

Mióta működik az oldal, mennyi nyeremény talált eddig gazdára?

2009 áprilisában kezdte meg tesztverziójának működését az oldal. A tényleges üzleti kommunikációt júniusban indítottuk el online kampányokkal. Indulásnak sor került egy bevezető iPhone 3G ingyenes játékra. A telefont április 29-én ki is sorsoltunk, a nyereményt már átadtuk a szerencsés játékosnak. A sorsolás és a nyeremény átadása egyaránt megtekinthető az oldalon.

Milyen nyeremények várnak a játékosokra?

Jelenleg Opel Corsa gépkocsiért, siófoki újépítésű lakásért, Vespa robogóért, Samsung LCD tévéért, valamint két főre szóló wellness hétvégéért lehet játszani. Ez utóbbi a szallodacentrum.hu felajánlásával a Balatonalmádi Ramada szállodában vehető igénybe. Ahogy említettem, igyekszünk minden egyes kisorsolt nyeremény után egy még izgalmasabb nyereményt feltenni az oldalra. Ehhez partnereket is keresünk, akikkel együtt tudunk működni, ahogyan például a szallodacentrum.hu-val is. A közeljövőben tervezzük, hogy készpénz nyeremény is felkerül az oldalra, mivel a statisztikák azt igazolták, hogy a készpénz az egyik legvonzóbb termék a nyereményjátékok körében.

Forrás: [origo]
Wellness-panoráma