A Sziget helytartói

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, végleg feladták a verbális küzdelmet, akik évekig háborogtak a Sziget elektronikussá válása miatt. A hódítás tehát megtörtént, bár a lineupot azért a Soundra erősítették. Nézzük a 2009-es szigetes helytartókat.
Vágólapra másolva!

A világ élvonalához viszonyított pár éves csúszás ismét megmutatkozik a Sziget lineupjában, bár ehhez nagyban hozzájárul egy-két dinoszaurusz - például a Prodigy - nyári turnéja is. A magyar dj-mezőny mellé jellemzően nagy külföldi öregeket hívtak, velük nehéz mellélőni. Burn Party Aréna, így hívják a központot, ahonnan néha át kell majd perdülni az A38-WAN2-színpadhoz és a Nagyszínpadhoz.

Ez utóbbi szerdán már délután háromtól kínál izzadást: a Sneaker Pimps brit trip-hop zenekar alapítója, Chris Corner élőzenés projektje az IAMX szintipoppal hangolja a bólogatni kívánó tömeget a Nouvelle Vague elektro-lounge-ára. Talán Padilla is megérkezik végre egy szigetes rendezvényre, és a két lemondott soundos megjelenését követően első fellépőként megadja a Party Aréna alaphangulatát Pete Tong hajnali fellépéséhez.

Tricky csütörtök tizenegytől szórja trip-hopját az A38-WAN2, szóval lazán átérhetünk Norman Cook nagyszínpados attrakciójáról, aki talán utoljára játszik Magyarországon Fatboy-ként. A Tricky utáni Colorstar végét kénytelenek lesznek kihagyni azok, akik Armin van Buurenre kíváncsiak. A dj-producer-mágus fél kettőkor kezd az Arénában.