Vágólapra másolva!
Már csak pár nap, és Budapestre is behömpölyög a Sensation White The Ocean of White partyja. Nézzük, mit kell tudni a május 16-i show-ról.
Vágólapra másolva!

Budapest az elmúlt évben csatlakozott a Sensation-városokhoz, 2009-ben Bécs, Lisszabon és Zürich is megtapasztalja majd, milyen az első fehérparty. Mi viszont már másodgenerációsokként tekinthetünk a májusi The Ocean of White címet viselő partyra.
A szervezők azt mondják, ez a díszlet jócskán felülmúlja az eddigieket. Májusban tizennégy kamion indul el Hollandiából, hogy bevegyék a magyar fővárost, pontosabban a Papp László Sportarénát.

Három nap alatt hetven munkás fogja összerakni a vízivilágot. Az Aréna jócskán megváltozik majd: huszonnégy hatalmas zátonyt is telepítenek, ahol szökőkutak ontják majd a vizet, természetesen ritmusra. Hogy ezen kívül mi lesz még? 200 mozgó lámpa, 400 villanykörte, 16 darab hatméteres medúza, több mint száz különleges hangkabin és lézerrendszer. Mindezt két kilométernyi kábellel kötik össze. Úgy tűnik az óceánok tényleg hatalmasabbak mindennél.

A hazai pálya előnye

Az utolsó szó mindig a hollandoké, ők választották a Muzzaikot, de nekik tetszett a tavalyi produkció is - ismertette a folyamatot a szervező, Baksai Péter. A hollandok bólintásában valószínűleg nagy szerepe volt annak, hogy a Danny-L (Dalmady Dániel) és Sullivan (Milichovszki Zsolt) alkotta páros már bejárta Európa nagy részét, sőt Mexikóba is eljutott, és zenéiket olyanok pörgetik, mint Roger Sanchez, a Deep Dish, Peet Heller vagy Danny Tenaglia. A két magyar dj 2002-ben öntötte közös formációba egyéni munkásságát, hogy pár év alatt, a deephouse-ból kibontakozva mára szinte a house minden elemét eszköztárukba illesszék.

Viszonylag gyorsan jöttek a nemzetközi sikerek, a srácokat jelentősen segítette a Roger Sanchezzel kialakult jó kapcsolat. A kezdeti ismerkedés után az amerikai sűrűn játszott Muzzaik-zenéket, majd következtek a közös fellépések is, sőt a menedzsmentkutatásban is segédkezett, amire nagy szüksége volt a srácoknak.

Az Amsterdam Dance Event-es fellépésüket követően végül a holland 1management szárnyai alá kerültek, mindjárt Fedde Le Grand mellé. Eközben, még 2006-ban You Can Turn Me On című számuk a nylcadik helyig jut az amerikai Billboard Hot Dance Club Play listáján. A külföldi sikereket hazai elismerés is követte, a Magyar Lemezlovas-egyesület 2008-ban a Muzzaiknak adta az Év Dj-producere-díjat.