Az év legjobb hete diákoknak - akár féláron!

Vágólapra másolva!
A felsőoktatásban tanulók akár féláron is hozzájuthatnak az idei Sziget jegyhez. Az 50%-os kedvezményhez csak egy kis összefogás szükséges.
Vágólapra másolva!

Válság ide vagy oda, 2009. augusztus 12. és 17. között - 2 bemelegítő nappal felvezetve - egy önfeledt, felhőtlen bulizós hét, a Sziget várja látogatóit, immár 17. alkalommal. A megújulás jegyében számos programhelyszín átalakul, költözik, illetve olvad egybe az idei fesztiválon. Mindemellett komoly kedvezményt is igénybe vehetnek idén az egyetemista, főiskolás diákok, így akár 50%-kal olcsóbban juthatnak Sziget hetijegyhez. Az akció keretében a diákok olyan csoportos (ottalvós illetve hazamenős) bérleteket vásárolhatnak, melynél a kedvezmény a csoport létszámától függ.

A Sziget és a MEEX közös akciója a DIÁKPROGRAM, melynek keretén belül 10% és 50% között mozog a kedvezmény. Barátok, barátnők, haverok, ismerősök, évfolyamtársak tessék tehát összefogni és csapatot alkotni, s minél többen vannak egy csapatban, annál alacsonyabb a bérlet ára! A maximum 50%-os árcsökkenést 46 fős csoporttal lehet elérni.

"Legyen újra diáksziget a Sziget" - vallják a Diákprogram szervezői. Az akcióban ugyanis mindenki részt vehet, aki a 17. életévét betöltötte, és érvényes, Magyarországon kiállított diákigazolvánnyal rendelkezik.

További részletek és jelentkezés a www.sziget.meex.hu weboldalon.

(x)