Vágólapra másolva!
Összegyűjtöttük a Sensation White-tal kapcsolatos legfontosabb cikkeinket a május 16-i Ocean of White-ra készülőknek. Itt elérhető minden jelentős infó a headlinerektől a helyszínekig, a bázist folyamatosan bővítjük.
Vágólapra másolva!

A fehér bolygó - Sensation White a világ körül

Két különböző, egymástól tizenkétezer kilométerre és hat időzónára lévő show-val kezdte 2009-et a Sensation White, de lesz még dupla party az idei sorozatban. Focistadionok és kulturális központok borulnak fehérbe világszerte, bemutatjuk, milyen társaságba keveredett a Papp László Budapest Sportaréna. Tovább a teljes cikkhez.

Forrás: [origo]

Ne a haveroktól kelljen megtudni - Sensation-GYIK

Miért jobb a deluxe-jegy? Mikor ér- demes érkezni? Hol hagyjam a kocsi- mat? Gyakran ismételt kérdések és fontos válaszok a májusi Sensationnel kapcsolatban. Megyek, elolvasom.

Forrás: [origo]

Minden tudás tára - Sensation White-információk

Már csak pár nap, és Budapestre is behömpölyög a Sensation White The Ocean of White partyja. Nézzük, mit kell tudni a május 16-i show-ról. Itt a cikk.

Forrás: [origo]

A Muzzaik a Sensation első fellépője - lineup

Jön a Swedish House Mafia-tag Sebastian Ingrosso és Axwell, a hangszeres zenészként is kiváló német Tocadisco és a Sensation szülőföldjéről a holland Sander van Doorn. A hazai house-t az egyik leggazdagabb hangzásvilágú formáció, a Muzzaik képviseli. Elolvasom a cikket.

Forrás: [origo]

Lemezjátszó a lemezjátszónál

Kevés aktív dj létezik, aki olyan sikeresen kalanodzik a stílusok között, mint a német Roman Boër, azaz Tocadisco. Művésznevét spanyol barátnője hatására választotta, a tocadiscos a lány anyanyelvén lemezjátszót jelent. Itt van az inerjú.

Forrás: [origo]

A Sensation White kislexikonja

Röviden összefoglaltuk, mit érdemes tudni a a partysorozatról annak, aki május 16-án ismét a fehérek közé akar tartozni. A cikkhez katt ide.

Forrás: [origo]

Kettőn áll a vásár - Muzzaik a Sensationön

Szeretnénk, hogy az idei rendezvény fiatal magyar tehetségeknek adjon lehetőséget a kiugrásra, ezért esett a választás a Muzzaikra - mondta Baksai Péter, a Sensation White szervezését lebonyolító Showtime Budapest egyik vezetője. Interjú Danny L-lel a Muzzaikból. Ugrás a cikkre.

Forrás: [origo]

Így készül a Sensation

Hogyan kell egy ekkora partyt levezényelni? Egyáltalán komolyan veszik a magyar Sensationt a holland szervezők? Baksai Pétert, a Showtime Budapest egyik vezetőjét kérdeztük. Klikk ide a teljes cikkhez.

Forrás: [origo]