Vágólapra másolva!
Hamarosan megérkezik Budapestre a Sensation White "The Ocean of White" névre keresztelt show-ja. Röviden összefoglaltuk, mit érdemes tudni a a partysorozatról annak, aki május 16-án ismét a fehérek közé akar tartozni.
Vágólapra másolva!

A téma: A Sensation White sorozat minden évben új témát dolgoz föl, egyedi díszletekkel és látványshow-val. 2009. május 16-án a tavaly Amszterdamban bemutatott The Ocean of White című epizód érkezik a Papp László Budapest Sportarénába. A nyolcvanméteres, óceánszerű színpad vízesésekkel, speciális effektekkel, látványos fénytechnikával idézi meg a víz alatti világot, a műsor a Megamixszel éri el tetőpontját.

Megamix: A Sensation White partyk csúcspontja a dj-k játéka közé beillesztett, körülbelül félórás Megamix-show. Rögzített zenére megrendezett koreográfia, hatalmas díszletek között - táncosok, artisták, lézerek, tűzijátékok látványshow-ja a tizennyolc-húsz számos mixszel összehangolva. A fellépő dj-ken kívül olyan populárisabb előadók is bekerültek már a blokkba, mint a Röyksopp, a Daft Punk, a Prodigy vagy a Faithless.

Dresscode: "Be Part of the Night - Dress in White" - szól a szlogen, amely frappánsan megfogalmazza az egységes öltözködés lényegét. A közönség tagjaitól megkövetelt fehér ruházat révén a több ezres bulizó tömeg vizuálisan is a show részévé válik. A farmer mellőzendő - még ha fehér is -, de a cipő és a ruházat logói lehetnek bármilyen színűek. A dresscode elhibázása esetén még érvényes jeggyel sem lehet bejutni a partyra.

Deluxe-jegyek: Különtermekkel, külön ruhatárral és bejárattal, továbbá a küzdőtéren kialakított lelátókkal kényezteti tulajdonosait az alapkomfortot megsokszorozó Deluxe-jegy. Az idei budapesti Sensation 29 900 forintos luxusbelépője (a normál jegy 14 900 Ft) a fenti szolgáltatásokon kívül ingyenes ásványvíz- és gyümölcsfogyasztást, valamint fizetős büfét is tartalmaz. Tavaly ezek a jegyek már négy héttel a rendezvény előtt elfogytak, ezért érdemes igyekezni a vásárlással annak, aki idén kiemelt kényelemben akar szórakozni.

Lineup: A szervezők célja minden évben sztár-dj-ket szerződtetni. Leginkább a house képviselői kerülnek középpontba, a trance jóval kevesebb szerepet kap a 2000-es kezdéshez képest. A legnagyobb nevek természetesen többször is meghívást kapnak egy-egy sorozatban, a majd' évtizedes múltú Sensation fellépője volt például David Guetta, Fedde Le Grand, Tocadisco, Tiësto, André Tannenberg és Paul van Dyk is

Headlinerek: A legjelentősebb munkásságú lemezlovasok szerepeltetése mellett kiemelt figyelmet fordítanak a lineup folyamatos frissítésére. A különböző helyszínek közönsége évente láthat-hallhat új arcokat. A tavalyi budapesti Sensationön olyan neves dj-k játszottak, mint Sebastian Ingrosso, Fedde Le Grand és Paul Oakenfold.

Helyi fellépők: A küzdőtér megnyitása után minden városban hazai dj-k kezdik pörgetni a fehér tömeget. E megoldással szintén profi szervezési koncepcióra vall, hiszen ezzel nemcsak a helyi house-kultúrának adnak lökést, hanem a közönség is az általa jól ismert ütemekre melegíthet. 2008-ban Hamvai PG és Bárány képviselte hazánkat, az idei budapesti Sensationön Danny-L és Sullivan formációja, a Muzzaik kezdi a show-t.

Forrás: [origo]

Helyszín: A hatalmas díszletek, a fénytechnika, az artisták és táncosok helyigénye stadionokat, sportcsarnokokat igényel. Az ilyen helyszíneken kényelmesen elfér egy nyolcvan méter széles színpad vagy egy húsz méter magas lombos fát szimbolizáló díszlet is. A holland Amsterdam ArenA, a düsseldorfi LTU Arena és a Papp László Budapest Sportaréna is ilyen.

Sensation-városok: A hollandiai Amszterdamból útjára induló sorozat tizenhét országban hagyott nyomot, a helyszínül szolgáló városok az egyes térségek partyközpontjaiként olykor több tízezres tömegeket mozgatnak meg. A kontinensünket Lisszabontól Moszkváig, Rigától Budapestig betakaró "fehér hullám" már elérte a brazíliai Sao Paulo, továbbá Santiago de Chile és az ausztráliai Melbourne metropoliszát is.

Információk a május 16-i budapesti partyról:

kapunyitás: 20.00
mainfield/küzdőtér megnyitása: 21.00
showtime: 22.00-05.00

Jegyek:

normál: 14 900 Ft
deluxe: 29 900 FT
Deluxe-jegy: két különterem, ingyen ásványvíz- és gyümölcsfogyasztás, külön fizetős büfé; külön bejárat és ruhatár; lelátók a küzdőtér területén.

További információ:

Sensation White-oldal magyarul:
http://www.sensation-white.hu/

A nemzetközi honlap:
http://www.sensation-white.com/portal/

Sensation White-sajtóképviselet:
Progmedia
http://www.progmedia.hu/

E-mail:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Balogh Zsombor
partysajtó-koordinátor
06-20-432-5706

Zubor Tamás
partysajtó-menedzser
06-30-964-4617