Nyárzáró diákparty a Club Q-ban

Vágólapra másolva!
Nyárzáró partyra készülnek a gödöllői Club Q-ban, ahol a Tig Summerend Partyján most pénteken a két rezidens dj, Tégla és Joe Nathan mellett az ifjú lemezlovas és producer, a Flamemakers-ből ismert Daneel-B gondoskodik a felhőtlen hangulatról.
Vágólapra másolva!

A Club Q a legfiatalabb korosztály számára rendezi meg Tig Party névre elkeresztelt diákbuli-sorozatát. Ezeken az estéken "kicsik és nagyok" korhatár nélkül látogathatják a klubot, ahol a szervezők külön figyelmet fordítanak a kiskorúak alkoholmentes szórakoztatására.

Daneel-B, a huszonkét éves dj neve fiatal kora ellenére lassan fogalommá válik. Tizenkét évesen kezdett diszkózni, két év múlva már fellépéseket vállalt.

Ekkorra már az ország összes neves klubjában (Pacha, Bank), illetve rádiójában (Roxy, Rádió1) szerepelt. Tizenhét évesen egyedülálló projektként megalapítja a Radio69-et, Magyarország egyedüli house-netrádióját.

Olyan neves sztár-dj-k pörgettek műsorában, mint Erick Morillo, Benny Benassi, Steve Angello, Eric Prydz és David Guetta. Három éve rá létrehozza a Flamemakers formációt, melynek minőségi kiadványai azóta világszerte is ismertté tették a nevét a dance-szcénában.

Saját bevallása szerint csak house-t játszik, ám idetartozik az összes ágazat és megjelenő forma. Soulful-, electro-, funk-, tribal-, progresszív-, baleric-, vocal-, latinhouse - a pénteki Tig Partyn is ebből ad ízelítőt a táncoló hallgatóságnak.

Pest megye legmenőbb diákbuliján a vendég-dj mellett a gödöllői Club Q két rezidense, Tégla és Joe Nathan gondoskodik a bulizók jókedvéről augusztus 22-én.

(x)

The Flamemakers & dj Wallas feat. Adri: Elektro Funk