Ez az a ház

Vágólapra másolva!
Az igényes house zene kedvelőinek egy igazi csemege és kötelező darab jelent meg, ráadásul magyar dj-ktől. A Soneec és Lauer páros több mint egy órás mixében a nemzetközi és a hazai színtér izgalmas darabjai kaptak helyet.
Vágólapra másolva!

A Disco Shit formáció oszlopos tagjai és a hazai house szcéna meghatározó alakjai, Soneec és Lauer tizenhárom évvel ezelőtt kezdték el együtt pályafutásukat, de ez az első kiadvány, melyet közösen válogattak és mixeltek. Mindketten számos sikert könyvelhetnek el maguknak, nemcsak dj-ként, hanem producerként is bizonyították tehetségüket.

Munkájuk nemzetközi szinten is elismert, számos daluk került fel a legnagyobb nevű lemeslovasok mixeire, mint például Roger Sanchez, és világszerte megjelenő neves válogatásokra. A mostani lemezük méltán kapta a This is house címet, hiszen a stílus legkiválóbb hazai és nemzetközi darabjait válogatták és keverték egybe.

A nemzetközi dalok közül felkerült többek között Eddie Thoneick legfrissebb slágere, az If Only, de Funkerman és a ma este a Sensation White-on zenélő Fedde Le Grand közös szerzeményét, a 3 Minutes to Explaint is hallhatjuk a mixben.

Azonban a lemezen inkább a hazai zenék kerültek előtérbe, így aztán természetesen nem maradhattak le a lemezről a Muzzaik produkció nagysikerű remixei és dalai sem, mint a Work It, mely számos külföldi válogatáson is szerepelt már.

Emellett olyan fiatal tehetségek trekkjei kaptak helyet, mint Belocca, Karányi Dani, Add2Basket, Mannel, és Gary Blade (azaz Deutsch Gábor), valamint a fiúk saját daluknak is helyet szorítottak az egyórás mixükben.

party.[origo].hu

Belocca & Soneec: Feel The Music (Asle's Full Blown Remix)