Újra Sensation White Budapesten

Vágólapra másolva!
Az idei nagysikerű debütálást követően 2009. május 16-án újra hazánkba látogat a világ legnagyobb partysorozata, a Sensation White. A tavaly Amszterdamban bemutatott Fehér Óceán elnevezésű show lesz látható a Budapest Sportarénában. Jegyek december 12-től kaphatóak.
Vágólapra másolva!

A Hollandiából indult kezdeményezés idén valódi világkörüli turnévá vált, amelynek köszönhetően májusban Budapestre is ellátogatott az első Sensation White party. A nagy sikerre való tekintettel a 2009-ben Chile és Belgium után a budapesti Papp László Sportarénában varázsolja el a közönséget a Fehér Óceán nevű show.

A "Fehér Óceán"-t először tavaly júliusban, Amszterdamban mutatták be. A közel tízórányi koreográfiával egy lélegzetelállító víz alatti világ tárul a nézők elé. A látványt egy 80 méteres óceánszerű színpad, a tetőről aláhulló vízesések és a mélység teremtményei mellett megannyi speciális effekt, fény- és lézertechnika teszi teljessé.

A 2000-ben Hollandiából indult alapötlet mára egy világméretű partysorozattá nőtte ki magát. Egy-egy buli alkalmával sok ezer fehér ruhába öltözött ember partyzik egy hatalmas térben. Az esemény persze több, mint szimplán fehér ruhás emberek gyülekezete, hiszen a szervezők a lenyűgöző vizuális effekteken túl a fellépőkön sem szoktak spórolni.

Olyan népszerű dj-k játszottak világszerte, mint Armin van Buuren, Paul van Dyk, idén májusban pedig többek közt Sebastian Ingrosso, Fedde Le Grand és Paul Oakenfold lépett fel Budapesten. 2009-ben minden bizonnyal hasonlóan nagy nevekre lehet számítani.

December 12-én megkezdődik a jegyértékesítés, a normál jegyek 14.900, míg a deluxe jegyek 29.900 forintba kerülnek. Érdemes sietni, mert az első ezer vásárló exkluzív ajándékot is kap.

Sensation White 2008-ban Budapesten

party.[origo].hu