Vágólapra másolva!
Körkérdésünk olyan, mint a jó magyar disznósajt. Van benne minden, ami köll. Szexcentrikus lemezlovas, sí-sznob rapper, fehér fiú a feketepályán, magát halálra inni tervező lemezpörgető, cserbenhagyó leány-gyújtogató, fehérben izzó Tilos Rádiós, szép szőke lány és a csodaszarvas. Izzítsatok februárra a Snowattack fellépőivel!
Vágólapra másolva!

Kék, piros vagy fekete pályán fogunk február első hetében suhanni (avagy araszolgatni) látni?

Revolution: Soha nem síeltem, nem is snowboardoztam, viszont az majd remélhetőleg ad némi önbizalmat a hóban, hogy gördeszkával olyan 3-4 évvel ezelőtt még képes voltam közlekedni.

Ricsipí (Animal Cannibals): Tizensok éve síelünk már, úgyhogy egész biztosan feketén. Azt nem mondom, hogy tudunk síelni, de bátrak vagyunk!

DJ Somogyi: A helyzet az, hogy még soha életemben nem síeltem. Max. álmomban, de akkor is összetörtem magam. Így hát, azt hiszem, egyelőre maradok a kéknél.

Palotai: Annyi biztos csak, hogy fehérben leszek, úgy majd nem látszom.

Ludmilla: Feketén, és remélem, sikerül annyira beöltöznöm és olyan sebességet elérnem, hogy ne lássatok.

Whiteboy: Csak feketén, vagy a pályán kívül, mélyhóban!

Petey Dixon: A tavalyi év tapasztalatai alapján egyiken sem, akkor az éjszakáké volt a főszerep. Amennyiben idén sikerül megúszni szárazon, a kéken fogok araszolgatni!

Sí vagy deszka?

Revolution: Az előbbiek miatt egyértelműen: deszka!

Ricsipí: Egyértelműen sí. Egyrészt mert oldschool arcok vagyunk, másrészről sokkal elegánsabb sport. Mi csak röhögni szoktunk az állandóan felboruló, letérdelő, hóban fetrengő deszkásokon, sőt, még jól rájuk is farolunk!

DJ Somogyi: Nem vagyok az a nagy sportember... Szeretem a napjaimat alvással, puszilgatással és simogatással tölteni. Persze mind a kettőt kipróbálom, de csak akkor, ha eleget ittam, és a biztosító jól fizet. Ha nem, akkor marad a szánkó!

Palotai: Forralt bor.

Ludmilla: Egy csodaszép deszka, imádom! Szarvas van rajta, ezért a neve Rudolf.

Whiteboy: Deszka.

Petey Dixon: Szánkó. Ha az nincs, akkor deszka.

Hogyan tervezed a Snowattack nappalait? Egész napos szlalomozás és ugrálás, vagy inkább a jóval biztonságosabb koktélozgatást választod a (fűtött) medence partján?

Revolution: Megmondom őszintén, mivel borzasztóan szeretek inni, az a tervem, hogy lecsúszok annyiszor, ahányszor sikerül, de azért ügyelek arra, hogy ezt ne vigyem túlzásba, hogy legyen elég időm halálra innom magam a bárban!

Ricsipí: Mi sportemberek vagyunk, elsősorban síelni megyünk ki... De vagyunk olyan perverzek, hogy egy átbulizott éjszaka után alvás nélkül érkezzünk pályanyitásra!

DJ Somogyi: A tervem az, hogy majd délután egykor kelek. Reggeli az ágyban, utána szex, kétszer. Ezután egy masszázs, majd megint szex. Később medence, ahol bemelegítek az esti őrülethez. Tehát eléggé elfoglalt leszek minden nap. Senkinek sem kívánom ezt az életstílust, nagyon fárasztó!

Palotai: A medencére szavaznék.

Ludmilla: Hááát, elsősorban a hegyet megyünk meghódítani, de azért úgy a negyedik nap táján lehet, hogy győz az izomláz, és irány a medence.

Whiteboy: Igen, ebben a sorrendben...

Petey Dixon: Fő a biztonság, így a második forgatókönyv határozottan szimpatikusabbnak tűnik. Esetleg vízisí?! Ennek tükrében az első kérdés is eldőlni látszik!

Életed legforróbb pillanata a hóban?

Revolution: Tapolcánál nőttem föl, és még kissrác koromban egyszer hatan haverok eldöntöttük, hogy arrafelé, két falu között az egykilométeres összekötő utat hegyről lefelé egy Wartburg motorháztetején tesszük meg... Na, az elég meleg volt! Sikerült egyébként a projekt, és ezt egyben életem első snowboard élményének is betudhatjuk.

Ricsipí: Két évvel ezelőtt Bulgáriában felmentünk olyan magasságba, ahová nem biztos, hogy kellett volna. Szakadt a hó, látótávolság másfél méter, hómélység egy méter, és a síszemüveg is bekrepált. A tízperces pályából így csináltunk másfél órásat.

DJ Somogyi: +18!

Palotai: Amikor Amszterdamban hógolyózás közben elhagytam a jegygyűrűmet. Még szerencse, hogy a feleségemmel és a lányommal játszottam.

Ludmilla: Éjjel egykor két sör után megtanulni padon slide-olni. Aztán megmászni a fél hegyet, és tök sötétben lecsúszni.

Whiteboy: Amikor legelőször volt léc a lábamon...

Petey Dixon: Amikor egy barátom véletlenül meggyújtotta egy ismeretlen lány haját egy öngyújtóval. Ezek után futnunk kellett, hirtelen elég forró lett a lábunk alatt a talaj...

Mi lesz az a speciális partysítáboros muzsika, amit ki nem hagyhatsz a snowattackes fellépésed során?

Revolution: "Álmodd, hogy vakít a fééény, tombol a nyár e földtekééén; Ne érdekeljen, ha esik a hóóó, Mert nyaralni visz az álomhajóóó!"

Ricsipí: Új kislemezünk dala, a Csirió biztosan el fog hangozni a sípályák közelében, mert ez egy olyan szó, amely minden nációt összeköt!

DJ Somogyi: Ami nagyon alap és az egyik nagy kedvencem, a Teddy Bears: Cobrastyle. És persze hozom a szokásos formámat... Igyekszem, hogy én legyek a legidiótább a környéken!

Ludmilla: Whip - Trash (Beatman and Ludmilla Remix).

Whiteboy: Tavaly ígéretet tettem a Red Bullosoknak, úgyhogy az, amiben az arc azt énekli, hogy "nana-naanaanaanaa-nanaa-naaa"!

Petey Dixon: Mindenképpen olyan zenékkel készülök majd, amik felforrósítják a partyarénát az alpesi éjszakában!

party.[origo].hu