Vágólapra másolva!
Október 11-én szombaton Sensation nyitóparty a legendás Fehérvári úti épületben, az éjszaka folyamán a különleges élményhez két kalauzunk lesz, Hamvai PG és Magonyi L. személyében. Nyereményjáték!
Vágólapra másolva!

Az egyszerű diszkólátogatóból hivatásos dj-vé váló Hamvai P.G. hobbiját cserélte fel szakmájára. Autodidakta módon tanult meg mixelni, elsőként Bárány Attila oldalán tűnt fel a dj-pult mögött.

1996-tól már önállóan, kizárólag zenélésből kereste meg a betevőre valót - akkor még dj Gömbi néven. Napjainkig az ország majdnem mindegyik meghatározó klubjában zenélt, több szórakozóhelyen hosszabb távon rezidenskedést is vállalt.

Szinte majdnem mindenhol felfigyeltek munkájára, valamint százharminc kilogrammos termetére. Az ezredforduló tájékán vette fel a Hamvai PG nevet, s azóta szinte nincsen olyan média, ahol ne hallanánk e nevet.

A Roxy rádió megkeresésére már az éterben is pörgette kedvenc zenéit, manapság pedig a Rádió 1-en futó Disco*s Hit műsort vezeti, emellett a televízióban is szerepet kapott már egy fitneszműsorban, kedvenc slágereit játszva.

Több mixalbuma megjelent már, ezek közül említhető a Hamvai P.G. 002 - I'm Your DJ, rajta első saját szerzeménye, a Nightworkzzel közösen készített Disharm Piano. Legutóbb 2006 augusztusában, a Café Del Rio ötödik születésnapjára kevert egy lemeznyit.

Az utóbbi néhány évben több időt fordított a producerkedésre is: Hauber Zsolttal (ex-Bonanza Banzai) közös szerzeménye, A vágy kapuja, majd annak folytatása, A világ végén is hamar klubhimnusszá vált.

A szombati Sensation Grand Opening partyra belépés csak tizennyolc éven felülieknek engedélyezett, az ajánlott öltözék legyen laza és elegáns.

party.[origo].hu

Hamvai P.G.