Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Október 11-én szombaton Sensation nyitóparty a legendás Fehérvári úti épületben, az éjszaka folyamán a különleges élményhez három kalauzunk lesz, Lauer, Jován és Soneec személyében. Nyerj páros vipbelépőket!
Vágólapra másolva!

Bár a legtöbb szórakozóhely megtartotta már szezonnyitó buliját, akad még néhány klub, amely október elejére időzítette ezt.

A Sensation nyitópartyra október 11-én kerül sor, ráadásul az illusztris dj-gárda mellett most Happy Hours fogadja a szórakozni vágyókat.

A Disco Shit formáció oszlopos tagjai és a hazai house szcéna meghatározó alakjai, Soneec és Lauer tizenhárom évvel ezelőtt kezdték el együtt pályafutásukat.

Mindketten számos sikert könyvelhetnek el maguknak, nemcsak dj-ként, hanem producerként is bizonyították tehetségüket.

Munkájuk nemzetközi szinten is elismert, számos daluk került fel a legnagyobb nevű lemeslovasok mixeire, mint például Roger Sanchez, és világszerte megjelenő neves válogatásokra.

Persze Jován sem tegnap kezdte, így biztos befutónak számít az este folyamán. A Dark Blue mixsorozat babérjai óta egyre csak halmozza a sikereket, számos rádiós megjelenésén túl a leggyakrabban a Dokk 100 pezsgő partysorozat rezidenseként üdvözölhettük élő fellépéseken.

Érdemes időben érkezni a szombati Sensation Grand Opening partyra, ugyanis 11 óra és hajnali egy között nem csak a belépés, hanem a Sensation Happy Hours keretein belül minden ital is ingyenes hölgyeknek és uraknak egyaránt.

Hajnali egytől hölgyeknek ezer, uraknak kétezer forint a belépés. A szombati Sensation Grand Opening partyra belépés csak tizennyolc éven felülieknek engedélyezett, az ajánlott öltözék legyen laza és elegáns.

Belocca & Soneec: Feel The Music (Asle's Full Blown Remix)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről