Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, az Armada egyik legerősebb zászlóshajója ismét befogta a szelet a vitorlákba, és valósággal szárnyal a tengeren. Bár most a levegőből érkezik, de Budapesten, a White Angel klubban landol október 18-án. Vipjegyeket sorsoltunk!
Vágólapra másolva!

Mi a közös Ibizában, Tokióban, San Franciscóban, Miamiben, Torontóban és Budapestben? Elsőre talán semmi, de ha azt mondjuk, hogy október 18, White Angel, akkor biztosan beugrik Markus Schulz neve. Az előbbi két világváros után a lemezlovas a magyar fővárost választotta novemberi Global Dj Broadcast World Tour felvételének helyszínéül.

Két emblematikus fogalom fémjelzi annak a Markus Schulznak a munkásságát, aki a Németországban született, de mostanság Miamiban él. Coldharbour Lane - egy keskeny kis utca Londonban, ami a fagyos kikötőről kapta nevét, itt működik az a stúdió, ahol Markus évekkel ezelőtt megtalálta saját hangzását.

Daydream - álmodozás, amikor az ember nyitott szemmel is egészen máshol, a valóságtól messze jár. Daydream, ami talán az egyik legátütőbb, legszenvedélyesebb és egyben talán a legnagyobb sikert arató felvétel Markus legutóbbi, csaknem egy évvel ezelőtt megjelent szerzői lemezéről.

A house mély, szigorú alapjait a trance lágy hullámzásával és a progresszív zenék előremutatásával ötvözi legfrissebb válogatáslemezén is, amely az Armada at Ibiza Summer 2008 címet viseli. Nevéhez fűződik a Global DJ Broadcast című rádióműsor, melynek minden adása Markus megkérdőjelezhetetlen profizmusát és zene iránti szeretetét tükrözi.

Markus sorra veszi a világ összes nagy metropoliszát: esték Ibizán, új rádióműsora az Evolution nemrég startolt, csak idén két mixalbumot jelentetett meg, pletykák szerint készül a legújabb szerzői album. Erre bizonyíték a New World című trekk, amelyet nem régen jelentett be az Armada Music.

Újabb két remix szinesíti a valamire való dj táskáját, a Global DJ Broadcast rádióműsor rendszeresen lejátszott trekkje, a Sia Buttons (Markus Schulz Return To Coldharbour Dub), de a szinte klasszikus Rank 1 Airwave felvétele is áldozatául esett a géniusznak.

A lemezlovas és menedzsmentje úgy határozott, hogy a novemberi adás zenei anyagát nálunk fogják rögzíteni. Óriási megtiszteltetés ez a magyar trance-szcénának, így a Trancetream.FM csapata ezen felbuzdulva összegyűjtött pár cikket és létrehozott egy külön oldalt, ahol elérhetőek Herr Schulz korábbi mixei, vele készített régi interjúk és sok más érdekesség.