Nyerj jegyet a Dokk Caféba!

Vágólapra másolva!
Teljesen megújult külsővel várja a bulizókat a Dokk Café, ahol ezentúl minden pénteken és szombaton este tíztől hajnali ötig a legjobb R'n'B zenékre lötyöghetünk. Az október 11-i partyra páros vipjegyeket sorsolunk ki.
Vágólapra másolva!

Dokk Café: a név és a helyszín változatlan, de egy teljesen új, trendi dizájn várja a bulizókat a Mammut 2 II.emeletén. A bevásárlóközpontban lévő sok szórakozóhely közül a Dokk Café kiemelkedő minőségű programjaival és exkluzív közönségével az éjszakai élet élmezőnyébe került nagyon gyorsan.

A nyitóbulira itt is sor került már szeptember utolsó hétvégéjén, de újabb megaparty készül október 11-én, amelynek különleges hangulatát te is átélheted ingyen, ugyanis az öt páros vipjegyünk nyertesei között lehetsz.

A csillogó tükörgömb alatt a frissítő koktélok és a vidám emberek társaságában élvezhetjük a speciális r'n'b hangulatot. Nem kell az óceán túlpartjára utaznunk, hogy a videóklippekből ismert hangulatot megismerjük.

A hangulatnak persze elengedhetetlen kelléke a zene, a Dokk Caféban sem panaszkodhatunk a minőségről: dj Fat szolgáltatja a legdögösebb és leglazább r'n'b muzsikákat, amelyekre egész éjszaka rázhatjuk és feledhetetlen bulizással csíphetjük fel álmaink partnerét.

A nyári rezidencián, a Dokk Beach-en megismert italárakkal várják a vendégeket, ráadásul az italozás a pálinka Happy Hours jegyében telik egész éjszaka: éjfélig ugyanis díjtalan a Fügyülős fogyasztása.

Belépés fél tizenkettőig hölgyeknek és uraknak egyarán ingyenes, ezután mindössze jelképes összeg (ötszáz, illetve ezer forint) megfizetése után lehet belépni a klubba.

Mivel a szórakozóhely étterem és kávézó is egyben, érdemes korán érkezni, és a vacsorát is itt elkölteni.