Újra pörög a Monkz

Vágólapra másolva!
Hazánk egyik fiatal house csapata, a Monkz az elmúlt hónapokban újra hallatott magáról. A srácok nyáron sem pihentek, így ennek kapcsán egy kis összefoglaló következik a duó nyári terméséből, mely mind a Radiocity Records égisze alatt látott napvilágot.
Vágólapra másolva!

Shootie és Moonline, azaz a Monkz közös szerzeménye, a Closing Time már megjelent rengeteg remixben, de kétségkívűl a legsikeresebb a Monkz-féle Club Mix lett, mely a Beatport progressive Top 100 listáján a 32. helyéig jutott.

Erre a dalra Tommyboy is felfigyelt, és a tervek szerint rákerül a legújabb Housematic mix cédéjére, emellett szeretné remixelni, és saját kiadóján, a Deeper Digitalon további új remixekkel együtt megjelentetni. Korábban, egy internetes rádióadóval közösen online remixversenyt is hirdettek, amelynek során több mint száz versenyző készítette el saját átiratát.

Épp a napokban jelent meg a Monkz Lifetime, mely már megjelenése érdeklődésre tartott számot, ugyanis rengeteg top dj-től kaptak a srácok pozitív visszajelzést. Nem kisebb nevekről van szó, mint például Nick Warren, Randall Jones, Redanka, Dj 19, valamint Lank is nagy szeretettel pakolják fellépéseik során, továbbá a Release Promo Chart második helyén jegyezték a dalt.

A nyári munkák utolsó szerzeménye pedig egy remix, a Jay Lower Jr. Dim House Sound című dalára, mely kétféle újraértelmezésben jelenik meg szeptember végén, természetesen a csapat jelenlegi kiadójánál, a Radiocity Records-nál. Erről a dalról annyit érdemes tudni, hogy Jody Wisternoff nagy kedvence már, aki "érzelemdús dallamvilága" révén figyelt fel mind az eredeti, mind a remix változatra.

Természetesen a Monkz sem áll le, több új megjelenésen már folynak a munkálatok, emellett tervezik, hogy a régebbi dalaikat is újraremixelik.

party.[origo].hu