Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Retro-őrület a Club Q-ban

Vágólapra másolva!
Most szombaton az őrület tovább folytatódik a Club Q-ban, ugyanis Dj Tomek vezényletével egy újabb hatalmas Retro buli készül, mégpediga nyolcvanas-kilencvenes évek legjobb zenéivel!
Vágólapra másolva!

A július eleji fergeteges Retro bulit újra megrendezik a gödöllői Club Q-ban. A kerthelyiséggel kibővített, Pest megye legigényesebb és legnépszerűbb szórakozóhelyének tartott klub ismét a nyolcvanas-kilencvenes évek legjobb zenéivel várja a bulizókat.

Az exkluzív helyszínen a négy fal között is táncolhatunk kedvünkre, de ha kimelegedtünk, és az augusztusi éjszakában elszaporodó csillaghullást néznénk, akkor ejtőzhetünk a hangulatos kertben is.

Mindehhez különleges zene is társul, és a jól megszokott slágerparádében újraélhetjük fiatalságunkat egy éjszaka erejéig. A hangulatról Dj Tomek gondoskodik, aki a kedvenc lemezei pakolgatása közben a bulizók igényeit is figyelemmel kíséri.

A zene a vérünkben van, ismét a jól megszokott arcok köszöntenek a tömegben, a hűsítő koktélok pedig még jobban felpörgetik a táncolót.

Ezen az estén - mint azt a Retro bulikon megszokhattunk - belépés kizárólag tizennyolc éven felülieknek engedélyezett. Így aztán minden készen áll, hogy egy újabb felejthetetlen éjszaka után köszönjön ránk a vasárnap hajnal, mindez pedig augusztus 16-án a gödöllői Club Q-ban.

(x)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről