Utolsó esély - jegyeket sorsoltunk a Volt Fesztiválra!

Vágólapra másolva!
Július első hetében irány Sopron, szerdától átélhetjük a saját múltunkat: kezdődik a Volt Fesztivál. Aki nem szerezte be az elinduláshoz nélkülözhetetlen belépőket, annak most remek esélye nyílik az ingyenes bejutáshoz, ugyanis játékunkban két napijegyet sorsolunk ki!
Vágólapra másolva!

Cypress Hill, Manu Chao, Dreadzone, Shantel, Tosca, Frank Popp, Senor Coconut, Layo & Buschwacka, és ez csak az első merítést a több színpad külföldi előadóiból. Persze a pihenni vágyóknak sem kell a söntés asztalainál kuporogni, ugyanis a T-Mobile Lounge helyszínén lehetőség lesz a rekreációra.

Itt feltöltheted mobilod akkumulátorát, pihenhetsz a kényelmes lounge teraszon barátaiddal egy fárasztó koncert után, de akár kipróbálhatod a T-Mobile mobilszélessávot is, hogy megnézhesd a legfrissebb híreket, a partyoldalak fotóit a Voltról, vagy elküldhesd a legfontosabb e-mailjeidet.

Ha pedig végképp nem bírod már a zajt, és szívesen osztanád meg élményeidet az otthon maradt haverokkal, használd ki a mobil telefonfülkék adta lehetőséget: itt nyugodtan előveheted mobilod, ugyanis a legnagyobb bulik közepette is garantált a zajmentes telefonálás.

A Volt Fesztivál alatt minden nap déltől indul a buli a T-Mobile Lounge területén, ahol a legjobb ambient, dzsessz és lounge zenékkel találkozhatsz. Kora délután és este kilenc órától Mesterházy a házigazda a veszprémi partyszervező-netlabel-dj-kollektiva, a Syrup képviseletében, aki meghívott vendégeivel keveri majd profin a különböző zenei stílusokat.

Délután négytől, a Syrup Ambient és Syrup Lounge között a Jazzy Lounge ritmusaira lazulhatsz, dj JazzKovács és UrbanNights szettjein. Esténként pedig olyan kiváló dj-k zenéjére tombolhatsz, mint minimálfelelős Chrom (Lick the Click!), a mostanában remek dubstepjeivel elbűvölő Cop (Hotflush rec.), az ambient-mágus Jácint (Cinetrip) és az elektró-minimál-techno Gordon (Beat-it).

Manu Chao: Welcome To Tijuana