Az Év Playmate-je Gödöllőn

Vágólapra másolva!
Ez év elején már lépett fel topmodell dj a gödöllői Club Q falai között, most szombaton sem adják alább, ugyanis a 2007-es év Playmate-jét látják vendégül. Metzker Viki szépségével már bizonyított a közönségnek, mostanság pedig női lemezlovasként is újabb rajongókat szerez magának.
Vágólapra másolva!

Az ifjú lány tavaly került a média reflektorfényébe, amikor az egyik legrangosabb nemzetközi férfimagazin választásán a tizenkét fős mezőny legfiatalabb tagjaként, akkor húszévesként lett a tavalyi év playmate-győztese. A modellkedés mellett párhuzamosan sajátította el a lemezlovas szakmát is, mégpedig nem is akárkitől, hanem a legendás dj Juniortól tanulta a mesterség minden trükkjét.

Persze könnyen megy neki, hiszen barátja is dj, s mint azt elárulta nekünk, ő is inkább a dj-karrierjét támogatja, mint a modellkedést. Viki elárulta nekünk, célja az, hogy keresett lemezlovas legyen, de ennek csak a hagyományos módjával foglalkozik, a mostan egyre inkább népszerűbb félmeztelen, topless-dj-k sorát nem fogja gyarapítani.

Legfőképp electro- és vocalhouse stílusú zenéket kever, és a legszívesebben rá is énekelne a zenékre, ugyanis több éve már azt is gyakorolja. A gödöllői Club Q ez évi illusztris vendégei között szerepelt Voksán Virág is, de a szebbik nemen kívül olyan tehetséges producerek és dj-k játszottak a klubban, mint Till West, Bárány, Antonyo és Hamvai PG.

A zene ünnepén, június 14-én a Club Night rendezvényén Metzker Viki fél kettőtől lép a dj-pult mögé, a megfelelő fel- és levezetésről a szórakozóhely rezidens dj-e, JoeNathan gondoskodik.

(x)