Partyzz a Tárnoki Katlanban - ingyen!

Vágólapra másolva!
Halásztelek, Frankhegy, Etyek, Csobánka, sorolhatnánk még a számtalan - mára kultikussá vált - szabadtéri partyt, és most itt az ideje, hogy az élményt újraéljük. Új helyszínen, a mostanság hollywoodi megafilmek díszletéül szolgáló Tárnoki Katlanban szombaton hatalmas bulit csapnak. Megvannak a nyertesek!
Vágólapra másolva!

Két generáció összefogásának eredménye egy újabb különleges helyszínen megrendezésre kerülő összművészeti sokadalom. A legendás Total Car, Fáklya klub tulajdonosa, nevéhez fűződnek a híres törökbálinti és etyeki irányzatgyűjtő katlanpartyk, illetve több goaparty. Jelenleg a K2 (ex-Kashmir Underground) nevű klubot vezeti az Üllői úton. Most a szintúgy legendás földalatti labirintus bulik szervezőivel, a Minimalheadz csapatával dugta össze a fejét.

A terület a tárnoki fennsík mésztufa rétegébe vájt barlangrendszer, és a hozzá kapcsolodó kiszolgáló katlan. Mégsem a megszokott mesterséges pincerendszerek tulajdonságaival rendelkezik, hisz monumentalis méretei ritkaságszámba mennek a jelenleg is jó állapotban lévő, és használható kőbányák között.

A termekben az elmúlt időkben nagyköltségvetésű mozifilmek, többek közt a Hellboy forgatása zajlott, de még tárgyalások folynak a Terminátor új részének idehozataláról is. Ennek következtében teljesen elvarázsolt légkör alakult ki, ezt a különleges atmoszférát teszik még meghökkentőbbé az estre felvonultatott színházi, fénytechnikai elemek.

A Katlan fő helyszínén fellép a bekategórizálatlan, épp ezért mindennek leírt (ambient, városi népzene, pszichedelikus etno, a kilencvenes évek folyamatzenéje, akciózene) Korai Öröm, a két ős-Tilosos Palotai-fater és a szőrös Naga, Oleg vs Wegha, Isu és Tsubi vs Sundi, míg a Sötét oldal labirintusában a psytrance alá tartozó alstílusok (fullon, progresszív) hallhatóak, Jirzij, Hruscsov, Danger, Dolphin és Obi vs Garcy tolmácsolásában.

A partyn még egy labirintus található, melyet a megtört szíveknek és a drumandbass-fanoknak ajánlanak: az egyik legfelkapottab magyar dárenbézproducer, SKC aki legutóbb Andy C vadiúj mixlemezére is felkerült egy remixszel, de itt lesz Soundhunter, Acryl, a cseh Morebeat és Jade is pakolja majd kedvenc törtütemű lemezeit.

A repetitív technotól visszhangzó Fények csarnokában Benzol, Dork, Jay Cortez, Chrom és LA King zenél, valamint a Tégla, Steve és FND live dj- és vizuálprojektje, az Avi is fellép. A látványért a Kerekerdő Visual Csoport, az AVI és Lézerbandi felelős, emellett látható még a Shuműhely performansza, valamint extra csábításként lesz még tábortűz, megvilágított parkoló, testfestés, teaház és a büfében csokoládés palacsinta is.

Partybusz indul háromszáz forintért oda vissza este tíztől reggel hat óráig a Fehérvári Úti vásárcsarnoktól, a régi Budai Skála mellől a 4-es villamos végállomásánál.

Autóval a régi 7-es út, vagy M7-es érdi leágazásától Érd központjáig, onnan körforgalomnál jobbra (a 7-es úton érkezőknek tovább egyenesen), majd Sóskút táblánál jobbra, onnan tovabb egyenesen, majd a szőlőhegyi útnál jobbra, és fel egyenesen, már csak követni kell a nyílakat.