Az oroszlánszívű holland

Vágólapra másolva!
Cliff Coenraad legutóbbi, teltházas fellépése után a trance egy újabb figyelemre méltó producere, Leon Bolier teszi tiszteletét a Tabu Lounge-ban április 18-án, pénteken. A Trancetream partyajánlója.
Vágólapra másolva!

A húszas éveinek közepét taposó Leon Boliert tinédzserként az akkor virágkorát élő house ihlette meg, kezdetleges programjain akkoriban négynegyedhez hasonló zenéket eszkábált össze. Az Energy 52 ismerősen csengő klubhimnusza, a Café del Mar hallatán döntött úgy, hogy végleg a trance zenékbe fektesse minden energiáját.

2003-ban indult hivatalos produceri karrierje, testvérével akkor készítette el a Libra Calling Your Name-jének remixét. Azóta olyan híres kiadóknál jelentek meg zenéi, mint az Armada, a Black Hole Recordings, a Spinnin Records, a Bonzai Music, az FTM Records és a Be Yourself Music.

Subsphere, Mindsensation, Precursor - mindegyik alteregó Leon Boliert takarja, aki minőségi szinten készít szívmelengető progresszívet, trance-himnuszokat vagy akár lüktető technót. Remixeit és saját szerzeményeit olyan lemezlovasok teszik fel, mint Tiësto, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Marco V, Judge Jules, Paul Oakenfold, John Digweed és Laurent Garnier.

A producerkedés mellett természetesen dj-zik is, ezügyben bejárta már a világot, Mexikótól Oroszországon át Indonéziáig. Kedvenc lemezeit tavaly már hallhatta a magyar közönség, most az azóta begyűjtött kollekcióból szemezget.

A holland Leon Bolieren kívül a hazai színeket Tebron és Antoos képviseli a pénteki bulin. A Mammut 2 második emeletén lévő Tabu Lounge-ba hölgyeknek éjfélig ingyenes a belépés, utána ezer forint, uraknak az egész este folyamán ezerötszáz. Az első négyszáz vendég most is Sound of Cream-mixcédét kap ajándékba.

Trancetream.fm

Leon Bolier: Poseidon