Hat éve mélyebbre süllyedünk

Vágólapra másolva!
2002 tavaszán a néhai Pacha Bar falai között debütált egy rendezvény, ami valami újat ígért azoknak, akik másképp szeretnek pörögni, akiket megérint a zene szépsége és mélysége. Végül nem csak a zene bizonyult másnak, de a helyszín, a közönség és a hangulat is, ami körüllengte az éjszakát. Nyerj vipjegyet a Housemusic.hu cikkében!
Vágólapra másolva!

Az I Love Deep egy név, ami mára fogalom lett, egy party, ami garancia a színtiszta, minőségi house zenére. Jópár helyszín, több tucat fellépő külföldi és hazai lemezlovas, kiadványok, és egy mixlemez a hat év mérlege.

Az I Love Deep keretein belül olyan művészekkel ismerkedhetett meg a közönség, mint Kevin Yost, David Alvarado, a Soda Inc., Ian Pooley, a C&M Productions, Manuel Tur, Bruno from Ibiza, Pete Heller, Jeff Benett, hogy csak a legnagyobbakat említsük.

A rendezvény alappilléreinek számított és számít mind a mai napig a két Plastic City-s pionír Terry Lee Brown Jr. és The Timerwiter, hazai színekben pedig Budai, illetve az utóbbi időkben producertársával alkotott párosa, a Budai & Vic formáció.

Ezen lemezlovasok fellépése mindig egy célt szolgált: a kompromisszummentes szórakozást és szórakoztatást. A külföldi tehetségek mellett Magyarországon szinte egyedülálló módon jutottak és jutnak lehetőséghez feltörekvő, következő generációs lemezlovasok is, akik tehetségükkel kivívják az I Love Deepen való szereplést.

A hatodik évbe lépve újabb mérföldkőnek számító esemény, egy régóta dédelgetett álom, az első, a rendezvényhez kapcsolódó mixlemez megjelenése válhatott valóra.

A Budai mixelésében megjelent I Love Deep vol. 1-et egy országos turné követte, amelynek keretein belül az ország legjelentősebb klubjainak közönsége is megismerhette a rendezvény egyedi hangulatát.

Swayzak: Smile and receive

2008. április 12-én pedig egy újabb évforduló megünneplésére kerülhet sor egy változatlanul színvonalas helyszínen, a Privében, egy változatlanul színvonalas line-uppal, a Swayzak Soundsystemmel, Budai & Vic-kel, Lankkal és Fortebaval.

Az ünnepi, hat éves születésnapi I Love Deepre kétezer forint a jegy ILD vipkártyával vagy Privé tagságival, kétezerötszáz forint e-flyer vagy kinyomtatott hirdetés bemutatásával. Kedvezmények nélkül háromezer forint.

Amennyiben ingyen szeretnél bejutni a bulira, a Housemusic játékában vipjegyeket nyerhetsz!

Housemusic.hu

Swayzak: So say goodbye