Rezidensek Éjszakája Gödöllőn

Vágólapra másolva!
A gödöllői Club Q-ban április 26-án az elmúlt hetek sztárfellépői után ismét a klub rezidens lemezlovasai veszik át az irányítást, hogy egész éjszaka szórakoztassák a bulizókat.
Vágólapra másolva!

A március végi és április eleji neves vendégdj-felhozatala (Hamvai PG., Dän von Schulz, Antonyo, Andro, Snake Sedrick) után a Rezidensek Éjszakáján három jól ismert lemezlovast, JoeNathant, Téglát és Retroboiit köszönthetik a partyzók.

JoeNathan már az általános iskolai bulikban bontogatta szárnyait, akkor még cédéről és kazettáról kevert, majd pedig dj Newl tanári felügyelete alatt a bakelittel is megismerkedett.

Az ország klubjainak nyolcvan százalékában játszott már, több rádióadón is vezetett saját műsort, dj Szeiferttel való ismeretsége irányította a dallamos house felé.

Iskolai rádiósként kezdte Dj Tégla, majd pedig iskolai és városi rendezvények lebonyolításával folytatta. A dj-skedés alatt eltöltött évek alatt fellépéseinek listája a telefonkönyvet is megtöltené. Együttzenélt már a hazai dj-k és művészek, együttesek krémjével, stílusa a deephouse és a trance.

Retroboii az általános iskolai sulibulik kazetta-cserélgetős korszaka után kiemelt érdeklődéssel figyelte a kortárs zenei világot, kezdve a rock zenétől a nujazzig. 1997-ban váltott a diszkóspult másik oldalára.

A house zenén belül nem köti magát egy konkrét stílushoz, szettjeiben megtalálható a deephouse és elektró zenék is. Producerként első hivatalos megjelenése 2005-ben volt, D_snd Sunny című zenéjére készített remixet Andy Weeddel.

Az április 26-ai Rezidensek Éjszakájára klubkártyával ingyenes a belépés, akinek nem elég a hétvégi dózis, hallgassa a www.plafonfm.hu műsorát vasárnaponként délután három órától este kilencig a Club Q [C.U.E.] élő felvételeivel.

(x)