Hobbiból jártatja a száját

Vágólapra másolva!
Az ifjú rapper, FankaDeli Feri hobbiból új lemezt készített, amelyet közelgő huszonötödik születésnapja alkalmából jelentet meg. A hanganyagot kizárólag egy budapesti és egy kecskeméti koncerten lehet megkapni - ingyen, a jegy mellé.
Vágólapra másolva!

A rapper negyedszázados fennállása alkalmából, Utóirat címmel készült el az új FankaDeli-lemez. Az albumot tulajdonképpen kedvtelésből készítette Fankadeli, hiszen nemrég jelent meg a Rendezői változat című nagylemeze.

Az Utóirat tíz számot tartalmaz, és egészen különleges módon terjesztik majd: egy budapesti és egy kecskeméti rendezvényen lehet hozzájutni. Mindkét koncerten a belépőjegyek mellé jár a lemez, kereskedelmi forgalomba nem kerül.

Ettől még - a tőle megszokott módon, vágják rá hívei - FankaDeli odafigyelt a minőségre is. A lemez ugyanolyan küllemben és minőségben készült el, mint a Rendezői változat vagy az Újratöltve.

A két rendezvény közül az előbbi épp FankaDeli születésnapján, április 17-é,n a Gödör klubban lesz, ahol a Rendezői változat élőzenekaros bemutatását is megejtik. A vendégek közül az első háromszáz kap cédét.

Két nappal később, április 19-én, szombaton a kecskeméti Otthon kávézóban a Suhancos Üzenetrögzítő nevű rendezvény lesz a második alkalom, és itt a belépőjegy mellé már mindenki kap egx lemezt.

A közelgő költészet napja alkalmából a Magyar Televízió készített kortárs költőkkel , köztük FankaDelivel egy portréfilmet. A felvétel hamarosan saját videomegosztó oldalán is látható lesz, ahova egyébként felkerült a Bravo TV által készített, mc Gőzzel közös interjú is.

Minden kedden este nyolctól Fankadeli műsora hallható a Gong rádióban, erről az oldalról online is.

party.[origo].hu

FankaDeli: Ezt most