Tiësto: az élet alkotóelemei már DVD-n

Vágólapra másolva!
Világkörüli turnéja után a holland trance-mágus, Tiësto megjelentette duplalemezes, élő koncerten rögzített DVD-jét. A lemezen rengeteg bónusz anyag található, köztük a magyarországi koncertől  is hallható felvétel.
Vágólapra másolva!

A több mint egy évig tartó Elements of Life világkörüli turné után, idén márciusban Tiësto megjelentette a várva várt Elements of Life DVD-t, melyet a koppenhágai Parken-stadionban vettek fel élőben. A DVD 2008. február 29-én jelent meg a Benelux-államokban, hazánkban március közepén kerül a lemezboltok polcaira a különleges kiadvány.

Mivel a turné a legmodernebb technikai eszközök széles skáláját vonultatta fel, olyan helyszínt kellett keresni, amely megfelel a DVD-anyag felvételéhez. A dán fővárosban lévő Parken bizonyult a legmegfelelőbbnek, ahol huszonötezer ember élvezte Tiësto zenéjét.

A hírek szerint a hangulat remekül átjön a DVD-n. Az album Blu-Ray és hagyományos DVD-formátumban is megjelenik, mindkét verzió több mint négyórányi felvételt tartalmaz a dániai koncertről.

A második lemezen olyan extrák vannak, mint a turnéról szóló rövid dokumentumfilm (road movie), videóklipek, tévéreklámok, és a talán legjobban várt különlegesség, a teljes koncert anyaga mp3-ban. Az eredeti albumot még tavaly év végén Grammy-díjra jelölték a legjobb elektronikus/dance-album kategóriában.

A DVD érdekessége a hazai közönség számára, hogy bónuszként felkerült többek között a budapesti koncert felvételei közül is néhány. A holland dj 2005 őszi, a Papp László Budapest Sportarénában tartott fellépése után hamarosan, kevesebb mint fél év múlva ismét eljön Magyarországra.

party.[origo].hu

A hivatalos trailer