Vágólapra másolva!
Megjelent hazánk egyik legaktívabb lemezlovasának, Szeifertnek nyolcadik mixalbuma, Senses címmel, a Karmatronic Records gondozásában. Az ő nevéhez fűzödik többek közt a Flört Inside, a Travelling to Happiness és a Pure Trance mixsorozat.
Vágólapra másolva!

Szeifert új, Senses című lemeze a trance műfaj legújabb hangzásvilágát vonultatja fel, gazdag dallam- és érzelemvilággal, majdnem nyolcvanperces zenei élményt nyújtva. Az anyag tartalmazza a tavalyi év első számú dj-je, Armin van Buuren márciusban megjelent, If You Should Go című slágerét.

Hallható továbbá a lemezen Lens mostanság a slágerlistákon taroló klubhimnusza, a Beyond the Shadows. Felvonulnak a legjobb holland, orosz, osztrák és angol trance-kiadók és művészeik legjobb zenéi.

Rajtuk kívül két világszerte ismert magyar producer, Sunny Lax és Mylon aktuális dala is hallható. Az albumon debütál a Dedalena projekt Dreamin Moon című számának Szeifert vs Krash-remixe, melyet a jónevű new yorki Kult Records áprilisban dob piacra.

Az alkotóktól emellett hallható a Waiting for the Sun friss remixe is, a nemrég megjelent Super Flare, illetve a szerzőpárostól teljesen szokatlan módon a tavaly napvilágot látott 100 Miles From Home klubremixének unplugged verziója.

Szeifert Zsolt tizenöt éves kora óta játszik különböző klubokban, pályája kezdetétől több évig dolgozott Siófok legnagyobb nyári szórakozóhelyein, ahol már fiatal dj-ként tapasztalatokat gyűjtött. Jelenlegi stílusa trance-hez közeli klubzene, letisztult egyedi vokálokkal, húzós alapokkal.

Ő az egyedüli magyar lemezlovas, akinek 2001 óta folyamatosan jelennek meg mixlemezei, melyeken felvonulnak a műfaj nemzetközi képviselőinek legjobb darabjai. Nevéhez fűződik a Flört Inside 1-2., a Travelling to Happiness mixkiadványok, valamint a Pure Trance sorozat, melynek legújabb része tavaly nyáron látott napvilágot, Zsolt hetedik albumaként.

Saját szerzeményei közül már több mint tizenöt jelent meg hazánkban és világszerte, de producerként és szerzőként is részt vesz más előadók produkcióinak létrehozásában. Több mint tíz klip készült a számaiból, szívesen játszották őket a zenei csatornák.

party.[origo].hu

Szeifert vs. Krash: Angels Crying Part 2.