Fehér folt Budapesten

Vágólapra másolva!
Közeleg az első magyarországi Sensation White megaparty. Cikksorozatunkat összefoglalva most itt egyben megtalál mindent, amiről úgy gondoltuk, érdeklődésre tarthat számot a fehér örület kapcsán. Bemutatjuk az esemény történetét, interjút közlünk a főszervezővel, sorba vesszük a világkörüli turné állomásait és azoknak a külföldi, illetve magyar dj-knek a portréjait, akik május 3-án fellépnek a budapesti állomáson.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]

Fehérbe borul a világ

Sensation partyt első alkalommal Hollandiában rendeztek 2000-ben, és rögtön mintegy húszezren táncolták végig. Az immár hetedik esztendeje teltházas, negyvenezer fős bulik után eljött az idő, hogy idén először valódi világkörüli turnéra induljon a Sensation White. Olvassa el a Sensation White történetét!

Forrás: [origo]

Belépés csak fehéreknek

Miért és mikor vezették be a fehér ruhát a Sensation White partykon? Hol rendezték az első hófehér partyt? Hogyan alakult ki mindebből a Sensation Black partysorozat? Interjú Irfan van Ewijkkal, a Sensation White-gazda ID&T cég nemzetközi kapcsolatokért felelős menedzserével.

Forrás: [origo]

Kilenc város érdemelte ki a szenzációt

A világ vezető dance-rendezvényeként számon tartott Sensation White party idén igazi világkörüli turnéra indult. Három kontinens, kilenc város, megannyi hatalmas aréna, melyek otthont adhatnak egy ilyen nagyszabású partynak. Röviden bemutatjuk a sorozat állomásainak helyszíneit.