Nagy Britannia über Alles!

Vágólapra másolva!
Minden bizonnyal az ünnepi hétvége legmenőbb bulija lesz ma este a Soroksári úton található Bakelit stúdióban - fellép hazai indie-zenekarok krémje, emellett a Pep! popmagazin legújabb számát is kezünkbe vehetjük.
Vágólapra másolva!

Az Indie Tour és a Pep! lapbemutató budapesti helyszíne egy különleges indusztriális hangulatú, többtermes épület, az este programját pedig az indie és az electro határozza meg.

A Pep! trend- és popkultúra-magazin, valamint az Urban Wave közös partyján dupla lemezbemutató koncertet tart a honi indie-színtér két élcsapata.

Elsőként is az egyik legrégebben létező itthoni indie-zenekar, a negyedik sorlemezénél tartó Amber Smith. Ezúttal a Radiohead, a Muse, Paul McCartney és a Beatles egykori producerének segítségével készítették el új anyagukat, mely egy baltikumi kiadó segítségével került forgalomba.

Utánuk az egyik legtehetségesebb feltörekvő magyar indierock-zenekar, a székesfehérvári Jacked következik, akik bemutatkozó anyagukkal lépnek föl a Bakelitban. A dallamos punkrockot játszó banda hangzásában Kalifornia helyett a britek zenéje a meghatározó.

Majd jön az Ez Basic, őket követi a második lemezének felvételeit nemrég befejező és hamarosan európai turnéra induló The Moog.

A nevét egy barcelonai klubtól kölcsönző Moog a 2004-es megalakulása óta remek például szolgálhat a hazai underground poprockzenekarok számára, debütáló albuma egy amerikai kiadó gondozásában jelent meg.

A koncertek után a gazdaságos szórakozást ígérő Tesco Disco-dj-k játszanak, az elektronikus, rave-es vonalat pedig a másik teremben a Tits&Clits duó és a Wife Beater Records képviseli hajnalhasadtáig.

Kapunyitás este kilenckor, a belépőért ezerötszáz forintot kell kicsengetni, amiért ráadásul megkapod a Pep! magazin legfrissebb, tavaszi számát is.

party.[origo].hu

The Moog: I Like You