Bionikus örökmozgó - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
A március forradalmi és ünnepi hétvégi forgataga után kicsit visszavesz az ország partykultúrája az iramból, persze nem ítéltettünk otthonülésre. Dupla bontásban ajánljuk a kihagyhatatlan programokat, gondolva az elmúlt hetek megfáradt vándoraira, akik vigasztalást és nyugalmat találhatnak a hétvége lájtos programjaiban, míg az örök fáradhatatlanok és nyughatatlanok is elmerülhetnek az éjszakai eksztázisban.
Vágólapra másolva!

A Lick The Click! holnapi partyján a Monoban magyar dj és producer vendégszerepel. A budapesti Pakt 1998-ban kezdte a karrierjét, saját rádióműsort és partysorozatot futtatott.

Eddig főként német, olasz, brit és svájci digitális kiadóknál jelentette meg minimal és techhouse trekkjeit. A partyn Isu és Chrom felelős a hangulatos fel- és levezetésért.

Vadiúj mixlemezzel jelentkezik Chriss, amely egyedülállónak tekinthető, ugyanis hazánkból még egy dj sem mixelhetett Renaissance albumot. Csak a tizenöt állomásos turné keretein belül lehet a lemezhez jutni limitált példányszámban, a minőségi house zenéket tartalmazó Renaissance-mixet elsősorban a hazai partyzóknak szánja.

A lemezhez kapcsolódó turné március 29-én indul, a Dokkban mutatják be először az új lemezt. Chriss mellett az angol anyacég rezidensei azaz Marcus James és Niel Quigley teszik tiszteletüket, a warm-up-ról Surprise gondoskodik.

Március 29-én ismét egy különleges külföldi vendéget lát vendégül a soproni Hangár. A Secret Fusion Specialre keresztelt rendezvényen a stuttgarti Joachim Spieth fogja bemutatni egyedi, dinamikus stílusát, melyet leginkább a minimal techno címke alá lehet besorolni.

Joachim első megjelenései a kultikus Kompakt kiadónál láttak napvilágot, zenéi sorban előkelő helyezéseket érnek el a Groove Magazin listáján és neves dj-k (Sven Väth, Michael Mayer) is előszeretettel játszák. Joachim mellett természetesen fellép még a két szervező és Junkie & Hawky páros is, jegyek éjfélig 1500, utána 1900 forintért válthatóak.

A Bladerunnaz csapata ezúttal a dél-amerikai dj Marky és Stamina MC jól összeszokott párosát, valamint a Metalheadz oszlopos tagját, dj Lee-t látja vendégül szombaton, a Studióban. Hármuk neve garancia a minőségi dob és basszus-ütemekre, Marky elképesztő mixtechnikája és trükkjei (lemezen dobolás, szkreccselés fejjel lefelé tartott lemezjátszón) biztos nem hagy senkit egy helyben ácsorogni.

A hazai dobbasszust a Tactile csapatából SKC, Chris.su, Longman, Bratwa, Safair és Bal szolgáltatja, a jegyek elővételben háromezer forintért válthatók, a helyszínen ugyanez háromezerötszáz, míg a VIP-belépő ötezer forintot kóstál a Studióban.

dj Marky a 2005-ös Urban Art Forms Festivalon

Mi lesz abból, ha egy francia és egy skót összefut a magyar éjszaka végtelen sötétéjében? A végeredményt szombaton a Debut Spring 01 rendezvényén láthatjuk, ugyanis itt jászik a párizsi Franck Roger és Milton Jackson, azaz Berry Chrisie Glasgowból.

Igazi csemegét ígér az este, hiszen mindketten ontják magukból a minőségi house zenéket, kreativitásukat ráadásul a dj-pult mögött is kiélik. A világot jelentő deszkákat ezúttal a Privébe helyezték át, a hazai színeket Add2Basket és Garay biztosítja, a belépő kétezer forint.

Franck Roger párizsi fellépése