Gödöllőn kezd a nyuszi

Vágólapra másolva!
A Pest megye egyik legszebb klubjának tartott Club Cue neve önmagában is garancia a parádés hangulatú partykra. Március 22-én, szombatján előre gondoskodnak a húsvéti hangulatról Gödöllőn.
Vágólapra másolva!

A gödöllői Club Q heti szombati partyjaival komoly élményt kínál a környék partyzóinak. Említhetjük itt a havi rendszerességgel visszatérő partykat, úgy mint a diákoknak szóló Tig, a Cue-retrobulit és a Progresseventet.

Ezúttal a közelgő húsvét örömére tartanak fergeteges partyt, ahol a talpalávalót a klub rezidensei szolgáltatják. A közönség már jól ismerheti a két dj-t, Joe Nathan és Tégla ismét a megszokott hangulatot szolgáltatják.

A kor elvárásainak megfelelően a Cue is öszetett élményt nyújt az odalátogatók számára. Élőfellépésekkel, táncosokkal, műsorokkal és állandóan változó látványtechnikai elemekkel színesítik rendezvényeiket.

Ez alkalommal a szokásos audiovizuális elemeken kívül sok-sok meglepetéssel kedveskednek a Club Q-t választó partyzóknak.

Ne felejtsük, hogy a visszatérő vendégeknek a klub mindig is rengeteg kedvezményt biztosított, és itt nemcsak a mindenki számára elérhető italakciókra kell gondolni.

Ez alkalommal a klubtagsági kártyával rendelkező vendégeknek a belépés ingyenes a március 22-i húsvéti rendezvényre.

(x)

Forró hangulat