Vágólapra másolva!
A ProgressEvents Inside keretében a Club Q e szombaton ismét két igazi sztár-dj-t lát vendégül. Egyik fellépő az a dj-zéssel, zenekészítéssel és saját klubesttel is büszkélkedhető Andrewboy, aki a legutóbbi Coronita mix cd-t elkészítéséért felelős.
Vágólapra másolva!

Pest megye legigényesebb klubja, a Club Q e szombaton ismét különleges élménnyel lepi meg a látogatókat. A ProgressEvents Inside keretében két igazi sztár-dj-t, Andewboyt és Dave van N-t látja vendégül.

A Club Q vendégei megszokták már, hogy hétről-hétre visszatérő rendezvényeken a jól megszokott mindőséget kapják. Nincs ez másképp a ProgressEvents partysorozattal kapcsolatban se, ahol elsősorban a progresszív- és a deephouse kap szerepet.

Még pedig nem is akármilyen minőségben, hiszen az est első vendége az az Andrewboy, aki még a '90-es években kezdte a dj-szakmát. Három országos dj-bajnokságon is a dobogóra lépett fel, akit igazán évekkel ezelőtt ismert meg az ország Első állomás című nagylemeze kapcsán.

A rajta található klubslágerek, főként a Bonanza Banzai-átirat Hello és a Latinovits Zoltán hangfelvételéből újrakevert Születésnapomra hatalmas népszerűségre tettek szert. Élő szettjei is különleges élményt nyújtanak, bizonyításképp elmondható, hogy a justmusic.fm-en a mixletöltések listáját ő vezeti.

Dave van N régóta érdeklődött az elektronikus tánczene iránt, ám az ezredforduló környékén hobbija komolyabbra fordult: dj-zni kezdett. Azóta végigjátszotta az ország összes szórakozóhelyét, és szinte minden híres külföldi dj-vel játszott együtt. Dave Van N jelenleg a Pleasure Sound nevű klubest dj-je.

A szervezők azt ígérik, hogy a zene mellett, a "kor elvárásainak megfelelően" a látványra is nagy hangsúlyt helyeznek. A táncosok, a változó show és a fények is hozzájárulnak ahhoz, hogy a partyzók maximálisan át tudják magukat adni az éjszakai élményeknek.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]