Kamu lemezlovasok is szavazhatnak a legjobb klubra

Vágólapra másolva!
Múlt évben még csak az ötven legjobb klub listáját hozta nyilvánosságra a Dj Mag. Most százig emelik a "tétet". Elvileg csak dj-k szavazhatnak, gyakorlatilag bárki.
Vágólapra másolva!

Indul a szavazás a száz legjobb klubra. A Dj Mag a lemezlovasokat kéri fel arra, hogy segítsenek összeállítani a listát. A feladat csupán annyi, hogy az általuk a három legjobbnak ítélt klubra leadják szavazatukat.

Amíg a régóta futó top százas dj-lista a rajongóknak biztosított lehetőséget arra, hogy kedvenceikre szavazzanak, most itt a lehetőség a dj-k számára, hogy most ők "hallassák hangjukat".

Az elmúlt két év top ötvenes klublistájának sikere után, most emelik a tétet és a százas listával fog előállni a Dj Mag, ezzel több lehetőséget adva a lemezlovasoknak, hogy éltessék egy kicsit kedvenc helyeiket.

A legjobbnak 2006-ban a londoni Fabric-ot választották, múlt évben viszont az Ibizai Space vitte a el a pálmát. Az esélylatolgatás máris elkezdődött.

Egyesek azt tartják, hogy az ismert nagynevű helyek töltik majd fel a lista első harmadát, mások azt tartják, hogy most nagyobb esély van arra, hogy az új helyek is a csúcsra kerüljenek.

A legtöbben azt valószínűsítik, hogy Ibiza kontra európai nagyvárosok klubjainak párharca várható. A brazil Warungot is sokan tartják befutónak, hiszen sokakat meggyőzött eső eredi hangulat és a világ egyik legjobb hangrendszere.

Carl Cox party az ibizai Space-ben

A szavazás február 20-án zárul, és a listát a március 26-án megjelenő Dj Magban közlik. Igaz, hogy a szavazásra dj-ket kértek fel, de ismerve a netközönséget kis pofátlansággal bárki leadhatja voksát, hiszen egy polgári nevet és egy dj nevet kell megadni a honlapon.

party.[origo].hu