Érzéki pirkadatra készülnek

Vágólapra másolva!
Az I Love Deep hatéves történetében először álarcos mulatság lesz szombaton, vagyis február 16-án. A Privében a lemezjátszók mögött a főszerep ezúttal a német Timewriternek, a Budai&Vic-nek és Madoxnak jut. A Housemusic.hu cikke.
Vágólapra másolva!

Az est témája a farsang; éjfél után elsőként Timewriter fogja lerántani a maszkot legújabb mixalbumáról a Deep Train 5-ről.

Már az alcím, Sensual Dawn is sokat sejtet, a tracklistát elnézve pedig minden kétséget kizáróan klasszikus house, amire ezen az estén számíthatunk.

Alig jött ki Timewriter Soulstickers című, zseniális produceri albuma, máris jelentkezett a nevével fémjelzett Deep Train sorozat ötödik kiadványával.

A saját zenék és remixek mellett Nikola Gala, Adam Jace, Robert Graf egy-egy munkája is felkerült a korongra, de van itt Charles Webster- és Scope-remix is.

Ami pedig külön büszkeséggel tölthet el minket is, hogy a Budai&Vic szerzőpáros is képviselteti magát a mára már több slágerlistán is előkelő helyen szereplő Once Again-nel.

Ezúttal újra Madox-warmuppal indul az este, aztán jön a Budai&Vic páros, majd maga Timewriter, aztán érkezik Debrecen két deephouse-lemezlovasa, Meszesi és Warhol.

Az I Love Deep és a Housemusic.hu segítségével, akár vipjegyet is nyerhetsz a partyba.

Housemusic.hu

Madox-live