Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
"Ez a nap más, mint a többi", ahogy azt Halász Judit is énekli, de hogy mitől lesz teljesen az, hamarosan kiderül. Ha a nap nem is, de az este egészen biztosan más lesz azok számára, akik február utolsó péntekjén a Privébe veszik az irányt. A Housemusic.hu ajánlója.
Vágólapra másolva!

Születésnapot ünnepelni mindig jó dolog, mert van torta, meg egy csomó jó barát. Viszont ha az ünnepelt lassan már húsz éve körülrajongott lemezlovas, aki születésnapja alkalmából legalább hat órát kíván játszani, akkor már sejthetjük, mire gondolhatott a fentebb említett Halász Judit.

A különlegességre maga az ünnepelt a garancia. A nyolcvanas évek végén kezdi a dj-skedést. Majd 1990-ben egyéni kategóriában második helyezést ér el a DMC magyarországi bajnokságán.

Innentől kezdve hívják klubokba országszerte, majd több évig Siófokon rezidenskedik. Barátaival megalapítja a Freee Magazint, s a produceri munka se sokat várat magára.

Budai olyan szélsőségek között mozog kiadványaival, mint a mára már legendássá vált Techno House Classics of '93-'96 és a nemrég megjelent I Love Deep Volume 1.

Ez a sokszínűség borítékolható ezen az éjszakán is, hiszen ritkán nyílik lehetőség egy több stílust átölelő, igazi Budai-szettre.

De nem csak az ünnepelt fog a lemezjátszók mögé állni, hanem Pöli és az örök jóbarát és producertárs Vic is, aki ezen a születésnapi partyn debütál önálló szettel.

Hogy az est folyamán nagy számban jelenlévő lemezlovasok közül ki hozza magával fülhallgatóját és lemezestáskáját, azt nem tudhatjuk előre.

Housemusic.hu

Budai & Vic: Once Again

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről