A Supersonic már mindenkivel megküzdött

Vágólapra másolva!
Január 11-én egy olyan soundsystem érkezik Budapestre, amelyik a soundsystem-business minden területén a legszűkebb elithez tartozik. A Supersonic már többször játszott Magyarországon, pénteken a Trafóban a legerősebb felállásukkal lépnek színpadra, hiszen velük tart az alapító Panza is.
Vágólapra másolva!

A Love Alliance meghívására érkezik pénteken a német Supersonic Soundsystem a Trafóba. A két csapat már évek óta jó kapcsolatot ápol egymással.

Német reggae-előadók már többször játszottak Magyarországon. A mostani partyn a szelektor a szellemi atya, Panza lesz, és jön a világ egyik legjobb sound-mc-jének tartott, szintén régi tag, a trinidadi Spider és Danny Fyah is.

A Supersonic Soundsystemet Panza alapította tíz évvel ezelőtt Berlinben. Első komoly clash-sikerük (zeneipárbaj-győzelmük) 2001-ben volt.

A Kill or Be Killed bulin, a későbbi World Clash-győztes Sentinelt is lejátszva egycsapásra a német élvonalba kűzdötték magukat.

2004-ben az európa-bajnoki címet jelentő Riddim Clash döntőjében a római One Love Hi Powát nyomták le, és azóta sem nagyon tudnak veszíteni.

Műsorukkal, válogatásaikkal lefedik a teljes reggae-színteret, úgyhogy szinte mindenki megtalálhatja a neki megfelelő hangulatot. Azt tartják róluk, sosincs két egyforma bulijuk.

Legutóbbi Love Alliance-szel közös partyjukra mc Spider betegség miatt nem tudott eljönni, de most mindent pótolnak majd.

A bemelegítésről természetesen a házigazda kollektíva fog gondoskodni Bosival, Biggie-vel, Kramával és a külföldre szakadt mc Kemon helyett működő Milli Chabbel.

Supersonic vs One Love Dub Fi Dub

party.[origo].hu