A szájhős újabb KO-ja

Vágólapra másolva!
A nemrég hazánkban is járt Rahzel négy év után új albummal jelentkezik, és folytatja a legnagyobb kiütéseket.
Vágólapra másolva!

A Roots rapcsapat tagját, Rahzelt tartják a világ egyik legjobb beatboxosának, így valószínűleg a rengeteg fellépés akadályozza az ütemes stúdiómunkát, hiszen az idén megjelenő album mindössze a harmadik szólóanyaga.

Greatest Knockouts: The Album, Volume 2, a négy évvel ezelőtt megjelent azonos című album folytatása. A hírek szerint a studómunkálatok már befejeződtek, illetve már csak apróbb simitások vannak hátra.

Ennek ellenére Rahzel azt nyilatkozta, hogy csak nyáron dobja piacra az új albumot, de a miértekre nem adott választ az újságíróknak.

Viszonylag egyszerűen foglalható össze, hogy mit érdemes tudni a lemezről: "Tiszta hiphop, durva alapok, nyers ritmusok, kemény beatboxtémák".

A Greatest Knockout Tour keretében Rahzel szólóprojektjével decemberben állt először a magyar közönség elé a budapesti Livingroomban. Amikor valaki először hallja Rahzel beatboxelőadását, nem hiszi el a történteket. Ez a srác képes egy egész zenekart a basszusoktól kezdve ütősökön és az éneken át megszólaltatni csak egy mikrofon segítségével.

Munkásságával kiérdemelte a Godfather of Noyze (a Zaj Keresztapja) nevet is. Egy fórumbejegyzésben valaki csak így foglalja össze a produkciót: "Amit ez a pali csinál, az embertelen."

party.[origo].hu