Az éjszakai élet szolgálatában

Vágólapra másolva!
A Partysan programgazin már ismerős lehet az éjszakai élet régebbi harcosainak körében. 2001 őszétől majd két évig működött, azután jött a kényszerszünet, de most újra felbukkantak, és programot adnak.
Vágólapra másolva!

A havi rendszerességgel megjelenő programfüzet 2001 őszétől majdnem két éven keresztül működött, de akkor a hazai party-piac, a szerkesztők szerint nem volt még felkészülve erre a kiadványra.

Most úgy látják elérkezett az idő. AA berlini anyacég már több mint egy évtizede készíti az éjszakai élet havilapját, amely elsősorban az elektronikus zenékre helyezi a hangsúlyt. Stefan az újság hazai atyja azt mondja, ő ezen nőtt fel.

Az A/6-os formátumban nyomtatott lapnak bevált a hazai trendtől eltérő mérete, hiszen a klubberek, akár zsebre vágva is hurcolgatják magukkal.

Az első duplaszám decemberben került utcára, de a tízezer példány hamar elfogyott. Stefan azt ígéri, hogy a február közepén megjelenő következő darab már a terveik szerint magasabb példányszámban készül el.

"Úgy láttuk itt az ideje szint vinni az éjszakába, úgy hogy begyűjtjük azokat a partykat és információkat, amely segíthet a közönségnek eligazodni. A füzettel párhuzamosan működő portálon ráadásul a hazánkba látogató külföldiek is ki tudják választani céltudatosan azokat a helyeket, amik azt a stílust játsszák, amit szeretnek. Németországban ez egy alapvető éjszakai tárgy, örülnénk, ha ezt itt is sikerülne elérni. "

Az újsággal együtt elindult a magyar nyelvű weboldal is, így már kilenc ország között utaznak az információk, ráadásul a közös fórumon a partyközönség egymással is megoszthatja a tapasztalatait.

party.[origo].hu