Ice Cube igazi hardcore-t akar

Vágólapra másolva!
A hírek szerint készül a nyolcvanas (nálunk kilencvenes) években vetített Szupercsapat című (A-Team) sorozat mozifilmváltozata. Ice Cube az egyik jelölt B. A. Barracus, azaz Mr T szerepére.
Vágólapra másolva!

A rapper azt nyilatkozta, hogy számára nem lenne gond, ha le kéne vágatnia az utóbbi években növesztett afroséróját, mert szívesen bújna az egykori pankrátorból lett sorozatszínész által megformált különös alak bőrébe. Bár a hírek szerint még egyáltalán nem biztos, hogy ő kapja a szerepet.

Cube fiatalabb korában imádta a négy vietnámi veterán jótetteiről szóló történeteket. "Nagy rajongója voltam a műsornak, és ráadásul pont Mister T volt a kedvencem. Ez a karakter igazán nekem való, hiszen pont olyan mint én: fél a repüléstől és kormányügynökök elől menekül."

"Igazi hardcore-fílmet szeretnék ebből a történetből kihozni, hiszen az eredeti feldolgozás felett már igencsak eljárt az idő" - mondja Ice Cube. "Nem fogom utánozni a Mr T-t, nem valószínű például, hogy magamra aggatnék akkora aranyláncot meg karkötőt. Egyéniségemet is belevinném a karakterbe."

Cube következő (már biztos) filmje a Firts Sunday lesz, melyet ő egyszerűen szentimentális komédiáként aposztrofál. A filmben Cube és társa, hogy enyhítsenek anyagi gondjaikon, egy templomot rabolnak ki.

Nemrégiben jelent meg a rapper Gangster Rap Made Me Do It single-je, ez az első Raw Footage című albumról, mely még az idén piacra kerül. A rajongók azt mondják, ez lesz a 2008-as év első igazi rapkiadványa.

party.[origo].hu

A-Team


Gangster Rap Made Me Do It