Későn jövők szerencséje - hétvégi parytajánló

Vágólapra másolva!
Visszatér a Chachacha, dörrennek a dobok a basszusok a város több pontján. A Hajógyári-szigetre utolsó pillanatban beesik Solace mellé a Hybrid is, egyszóval lesz dolga mindenkinek, aki komolyan gondol egy igazi téli hétvégét.
Vágólapra másolva!

Újjáéled a mély: Chachacha-nyitóparty

A Kálvin téri aluljáróban egykoron létezett Chachacháról még a világhírű hátizsákos- kézikönyv a Lonley Planet is megemlékezett. A legendás "akváriumhoz" sok partyarcnak kötődik valami elképesztő sztorija. Most a legenda újraéled.

Csütörtök a Bajcsy-Zsilinszky út 63. pincéjében, a Skála Metro és a Nyugati tér tőszomszédságában, immáron 12 Inch Chachacha néven nyílik az új hely.

A nyitópartyn a már kipróbált dj-különítmény Naga, Beta, Superman, Mango, Izil Infragandhi, és az egyik tulajdonos dj 4533 is fellép.

A 433 négyzetméteres pince egyik helyisége megörökíti a Kálvin téri Cha-Chát is, viszont világító tánctérrel is újítanak.

A továbbiakban pedig majd ideköltözik a már jó tíz éve futó Ablak-A-Dubra sorozat is.

Biztos keret: 100 Pezsgő, Fever és Mono

Péntekre bevált patysorozatokat és német handz up dj-t tudunk ígérni. A múlt héten a Supersonic Soundsystemet felvonultató trafós Dancehall Fever, bár világsztárral nem készül, de a legjobb Love Alliance csapatot állítja hadba, hiszen Bosi, Krama, Biggiebwoy és mc Milli Chab gondoskodik a megfelelően tálalt roots-okról.

Rács Balázs a Fame Promotion egyik szervezője a vele készült interjúban azt mondta, nem kell attól félnie a Hajógyári-sziget közönségének, hogy kedvenc visszatérő estjeit valaki elorozza, hiszen amellett, hogy tető alá hozzák legújabb ötleteiket, nem vállnak meg a bevált dolgoktól sem.

Úgyhogy 100 Pezsgő Éjszakája a Dokkban a rezidensekkel: Báránnyal, Jovánnal, Antonyóval és Lauerrel.

A monós Lick The Clik is kikerülhetetlennek tűnnek, hiszen mindig nagy biztonsággal hozzák a megszokott party-hangulatot.

A pénteki estéről Yngoma Isu, Crimson és Chrom gondoskodik. Szombaton pedig a Casino Bangkok-stáb: Dr Zoidberg - a party.origo.hu dj-je -, Subotage, Subotage, Mark Delete és a Girls & Mathematics mulattatja át velünk az éjszakát.

Party a Mono