Német precizitás, angol core - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Progresszív Dokk-buli a Hajógyári szigeten Marcus Jamesszel, kemény és mocskos basszusok az Üllői úton az NGoHT-tól, és német soundsystem-reggae a Trafóban Supersonictól. Ezen események köré szerveződik a hétvége.
Vágólapra másolva!

Masszív ütemek és export-reggae: Supersonic Soundystem

A csütörtöki partyfelhozatal még mindig nem érte el az évközben megszokott átlagos szintet, de szerencsére a Breakbeat Masssive partyja a Monóban, valamint a No Man's Land Riszaklubja a Voxban még menthetővé teszi a napot.

Pénteken azonban már a helyreáll az egyensúly. A Love Alliance csapat jóvoltából a Trafóba érkezik a német Supersonic Soundsystem. Német reggae-előadók már többször játszottak Magyarországon, a mostani partyn a szelektor a szellemi atya, Panza lesz, és jön a világ egyik legjobb sound-mc-jének tartott trinidadi Spider (szintén régi tag) és Danny Fyah is.

A csapat rengeteg soundclasht (zenepárbájt) megnyert már. 2004-ben az európa-bajnoki címet jelentő Riddim Clash döntőjében a római One Love Hi Powát nyomták le, és azóta sem nagyon tudnak veszíteni.

Legutóbbi, a Love Alliance-szal közös partyjukra mc Spider betegség miatt nem tudott eljönni, most vélhetően megpróbálja pótolni az élményt. A bemelegítésről természetesen a házigazda kollektíva fog gondoskodni, Bosival, Biggie-vel, Kramával és a külföldre szakadt mc Kemon helyett működő Milli Chabbel.

69: Hotel North Pole, goa és d'n'b

A hatodik kerület egyik partycsomópontja mindenképp a Mono, ahol pénteken a Hotel North Pole-bulin Sinko, Wamzer és Zefyr teszi le voksát a péntek éjszaka áttáncolása mellett.

A kilencedik kerületi K2 közös goa- és drumandbass-partyt tervez, ahol a Tsubi, Lillith, Hruscsov örökhármas mellett Scoofy is potméterhez jut. A súlyosabb helyszínen pedig a szintén erős nevekből álló (Sim, Sickboy, Danny Darko, Norm, Vityoo) lineupba futhatunk bele.

Körútra, mélybe, ligetbe

A Szent István körúti Henry J. Bean's-ben - még mindig a pénteki napon - a Ska_hecc zenekar mutatja be legfrissebb lemezét, a beszédes Rogyaszd a lábad! címmel.

A Cökxpőn Ambient Café pincéjében pedig a Lidokain Klub szerelmesi fogják megtalálni számításukat, hiszen a Hairy és a Lick The Click egymással összefogva Nagát és Crimsont prezentálja.

Supersonic

Az E-Klub a Népligetben Bad Girls partyt kínál, de mielőtt még valaki a dj-pult környékére képzelnénk a névadókat, szögezzük le, hogy a "rosszlányok" a tánctéren lesznek - a keverőnél Robert Smith, Tomm X és Paplan áll majd.