Vágólapra másolva!
Klubmozgások határozzák meg a januári partyszezont. A Kultiplex zárófesztivált tart, a West-Balkán már összecsomagolt és lassan beköltözik új, immár végleges helyére, miközben megnyílt az új Cha-Cha-Cha a Nyugatinál, illetve megvan a téliesített Corvin-tető a Blaha Lujza téren, és szombaton új hely is nyílik az Astoriánál Főbe-járat néven.
Vágólapra másolva!

A budapesti éjszakában szombaton debütál az Astoriánál (a pizza- és a szendvicslánc egysége között) a Főbe-járat. A családias hangulatú klub nyitóeseményén a Zuboly lép föl a brokenethno, a breakdance és különféle népzenék keresztezéséből született műsorával, majd dj Séf (aka Gergő) és Elliot, a nemrég bezárt West-Balkán szombat esti hangulatfelelősei nyomják hajnalig.

A tervek szerint a továbbiakban csütörtökönként hazai zenekaroknak adják majd a színpadot a szervezők. A koncertek után pedig a főleg az Erzsébet téri Gödör Klub after-dj-jeként ismert Onoff pakolja a zenét. Péntekenként Keyser és Shuriken, a Tilos Rádió veterán dj-párosa, valamint Bodoo, P-Rub és barátaik lemezeznek.

A téliesített Corvin-tetőn is beindultak az események: a tetőszint alatt kialakított klub napról napra készül a fővárosi éjszakából már megszokott partykkal, sorozatokkal.

Így itt találkozhatunk az Allnightbreakz csapattal hétfőn, vagy a méltán népszerű Rewinddal szerdánként. A csütörtök éjszakát az Anima Soundsystem dj-különítménye tölti meg hangokkal, Punk Goes to Disco néven.

A formáció az Anima fő zenefelelőseit, Németh Gergőt és Prieger Zsoltot takarja, utóbbi ráadásul a hely egyik programszervezője is. Tőle tudjuk, hogy nem csak dj-k szórakoztatják majd a Blaha Lujza tér emeletére vágyó arcokat, hiszen szép lassan koncertteremként is beüzemelik a helyet.

Zuboly: Homeopátia

Kedden például a Szilvássy Gipsy Folk Band forrósítja a hangulatot, de kósza hírek szerint több a hazai hangszeres, a partyéletet meghatározó zenekarral is folynak már az időpont-egyeztetések.

party.[origo].hu