Nagyágyúk foglalják el a Hajógyári-szigetet

Vágólapra másolva!
Éppen hogy csak elkezdődött az év, a Dokk Progression partysorozat máris túlvan egy Tarkan-party, de Marcus James is tiszteletét tette a Hajógyári-szigeten. Ha áttekintjük az első félév programját, nyugodtan maradhat tátva a száj, hiszen többek között idejön, Quivver, Steve Porter, James Zabiela és Chris Fortier is.
Vágólapra másolva!

A forradalmas márciust Luke Fair, a kanadai dance-szcéna híres funkys, teches eklektikus house-muzsikája kezdte, majd következő héten az massachusetts-i dj-producer, Steve Porter ejtette ámulatba a közönséget.

Március 15. ebben az évben sajnos szombatra esik, s ezen csak az enyhít némiképp, hogy a Hajógyári-szigeten ekkor a 16 Bit Lolita's tagjai, azaz: Ariaan Olieroock és Peter Kriek játszottak.

A két holland sikeres egyházi kórusbeli szereplés után kezdett a lemezek üzemszerű pörgetésébe. Miután visszaköltöztek New Yorkból Amszterdamba szépen módszeresen kezdtek teret hódítani maguknak a dance-szférában. Aztán egy éve végül megjelent debütáló szerzői albumuk, a Bodywarmer.

A március második felét a Dokk Progressionön James Zabiela kezdi, aki még apja lemezboltjában kapta el a lüktetést. Kezdetnek nem volt ez rossz, hiszen a southamptoni dj-tanoncot mindenkinek bemutatták, aki csak betért a boltba.

A környék klubjait már túljátszva Sasha meghívta az Excession-csapatba, ahol együtt pörgetett Lee Burridge-dzsel, Steve Lawlerrel és Sander Kleinenberggel. Ezek után már nem sok dolog menthette meg Ibizától.

A hónap utolsó hétvégéjén visszatér az évkezdők közül Marcus James, de magával hozza Neil Quigley-t is, aki a Bedrock-bulikon csiszolta hangjait. Fabricos tiszteletkör után Neil a Renaissance-nál talált otthonára.

Zabielát elviszik az ufók