Amsterdam DE: megvan a fellépők listája

Vágólapra másolva!
Az Amsterdam Dance Eventet a világ legnagyobb klubfesztiváljának tartják, és nem véletlenül: az októberi esemény három napján közel félezer dj és liveact játszik a város negyven klubjában. A most nyilvánosságra került lista szerint októberben ott lesz Dave Clarke, David Guetta, Paul van Dyk és Tiësto is.
Vágólapra másolva!

Tavaly közel hatvanezer vettek részt a háromnapos partyn, melynek Amszterdam legismertebb klubjai adtak otthont. Az idén október 18-tól 20-ig tartó eseményen újra több mint négyszázötven fellépőt ígérnek. A szervezők hagyományosan elektronikus zenei konferenciával kötik össze a partysorozatot.

A szakmai program szerint Steve Schnurr, a Music of Electronic Arts nemzetközi ügyvezetője vitaindító előadást tart majd a zenéről és a számítógépes játékokról. Másnap pedig a tánc világáról fog beszélni Ferry Corsten. A rádiós dj-k szerepéről napjainkban című eszmecserét nem más vezeti majd mint Dave Clarke.

A már biztos fellépők közül néhány ismertebb: Alter Ego, Eric Morillo, GusGus, Johannes Heil, Judge Jules, Laidback Luke, Mattafix, Menno de Jong, Matthew Dekay, Miss Kittin & The Hacker, Mr. Oizo, Nouvelle Vague, Play Paul, Rino Cerrone, Speedy J.

A programban Amszterdam legismertebb klubjai vesznek részt: a 11, az Akhnaton, a Bimhuis, a Bitterzoet, a BG, a Cineac, a Club 8, a Club NL, az Escape, a Fantasio, a Flex Bar, a Hotel Arena Tonight, a Jimmy Woo, a The Mansion, a Melkweg, a Café Pakhuis, a Wilhelmina, az Odeon, az OT301, a Panama, a Paradiso, a Powerzone, a Rain, a The Sand, a Studio K, a Sugar Factory, a Studio 80, a Winston Kingdom, valamint a The Zebra.

A 2006-os ADE reklámja

party.[origo].hu