Chemical Brothers-kislemez szeptemberben

Vágólapra másolva!
Szeptember elejére ígérik a Chemical Brothers legfrissebb, We Are The Night című albumáról az újabb maxi, a The Salmon Dance megjelenését.
Vágólapra másolva!

A Chemical Brothers új albuma megosztotta a kritikusokat és a zenekar kedvelőit: egyesek a régen várt megújulást látták a We Are The Nightban, mások felháborodtak a váltáson. Mindenesetre most új verziókban is megismerhetik a The Salmon Dance című számot.

A szeptember 10-re beharangozott maxin a szokásos remixek mellett természetesen más felvételek is lesznek, bár ezekről még nem sokat tudni. A Freee magazin online verziója a hivatalos rajongói fórumra hivatkozva azt írja: a CB által dj-knek, klubbéli tesztelésre készített Electronic Battle Weapon-sorozat utolsó darabja és egy bizonyos Snooprah című dal lesz a két új track.

Ezek szerint nem kimondottan új számokról van szó, hiszen az Electronic Battle Weapon 9 korlátozott mennyiségben, de már december végén megjelent. A Snooprah visszafelé olvasva pedig Harpoons, és egy ilyen című szám található az új albumon is, így elképzelhető, hogy ez annak egyfajta újraértelmezése lesz.

The Salmon Dance

A testvérek idén megjelent hatodik lemezén a We Are The Night-on is különleges vendégelőadók közreműködnek: Midlake, Klaxons, Willy Mason folkénekes, Ali Love és Fatlip. Az albumon is szereplő, rapbetéttel ékített The Salmon Dance-t már a megjelenéskor is slágergyanúsnak találták a kritikusok.


party.[origo].hu