Erre pörög Menno de Jong - szombaton Óbudán

Vágólapra másolva!
Szombaton Menno De Jong lesz a Synergy-rendezvénysorozat következő sztárvendége. Hollandia ifjú titánja körül az elmúlt évben felpörögtek az események. A Trancetream ajánlója.
Vágólapra másolva!

Fellépést fellépésre halmoz, és zsenge kora ellenére 2006-ban a Dj Mag top-100-ában a 72-ik helyezést érte el, megelőzvén sok más trance-nagyágyút is. Sokak szerint ő a trance jövője, és talán nem is alaptalanok ezek az állítások.

Első lemeze még csak három éve jelent meg, de a legtöbb trance-válogatáson helyet kapott valamelyik száma. Olyan nagy nevek karolták föl, mint Mark Otten vagy Armin van Buuren, de senkinek nem kell bemutatni a híres Karen Overton Your Loving Arms'-ának Menno De Jong-féle változatát, hiszen a remix megjelenésének még híre-hamva sem volt, de minden valamirevaló lemezlovas pörgette már.

Saját kiadója, az Intuition Recordings is egyre nagyobb sikereket könyvelhet el, elsősorban a lemezlovasok körében. Persze Mennónak rádióműsora is van, ami minden szerdán hallható az ETN.fm rádión, és tavaly novemberben már a századik adását ünnepelte.

Jelenleg szerzőtársával, Leon Bolierrel dolgozik a Solar Express-projektben, melynek Magma című megjelenése a holland toplisták igen előkelő helyén végzett. Fiatal kora ellenére bejárta már a világ összes nagy klubját, fellépett számos nagy fesztiválon, és ezúttal a magyar közönségnek egy háromórás szettel készül.

A bemelegítésről, a kellő hangulat megteremtéséről, majd az est végén a kellemes levezetéséről hazai trance-erők, dj Insolex, N-Tony, Christian Slater és Reb játéka fog gondoskodni.

Az est alkalmából külön meglepetéssel is készülnek a szervezők: Tebron, a Synergy rezidense, Trancereamen jelentkező, csütörtöki Sound of Cream című műsor házigazdája az első száz látogatónak ajándékmix-cédével kedveskedik.

Trancetream.hu