Jön az orosz El Nino

Vágólapra másolva!
Tavaly is volt Need4Speed party karácsonykor, és idén sem maradhat el. Az Üllői úti Club K2 falait karácsony másnapján, 26-án, szerdán az orosz Proket fogja remegtetni súlyos drum'n'bassével.
Vágólapra másolva!

Serum címmel mindössze tizennyolc évesen adta ki első szerzeményét Alexey Oqienko, aki most Proket néven érkezik hozzánk december 26-án a K2-be. Az első megjelenés után két társával megalakította a Prode nevű csapatot, mely hamar óriási sikereket aratott.

Olyan producerekkel dolgozhattak együtt, mint Sunchase, K-Fire, vagy Temper D. Egy éve készítette el El Nino című anyagát, ami már megért egy remixet is, melyet Mashen jegyez.

Prode projektes munkái közben Alexey újra feltámasztotta a Proket nevet is, és munkához látott. Az Offkey csapott le rá, és négy zenéjét összesomagoltattva ep-t jelentettek meg, melyen Raiden is közreműködött.

Ezzel a háttérrel Proket és a Proda a drum'n'bass-szcéna megkerülhetetlen alakjaivá váltak.

A magyas bpm-számú karácsonyi bulin a K2-ben vendégeskedik majd Jade is, aki egyre több nemzetközi megjelenést tudhat magáénak, és jön a dunaújvárosi Solarcube gárda is.

Az egyik kereskedelmi rádió Szolfézs című műsorából ismert Axim most egy soproni sráccal, LAS-sel pörget majd egy közös szettet december 26-án a Need4Speed keretein belül.

A helyi rezidencia Soundhunterre és Vida L-re hárul - alighanem jót fognak tenni a súlyos ritmusok a karácsonyi étkek ledolgozásában.

A kettes számú színpadon, a System Check stage-en Fisher és Chyrsis játszik majd b2b-szettet, a Newkidonthebass csapatát pedig Android és Khaist képviseli majd.

party.origo.hu

Proket egy Offkey-bulin