A csodagyerek és az öreg róka

Vágólapra másolva!
A keceli partyközpontban,  Koronában karácsonykor és szilveszterkor is komoly program vár: először érkezik Lee Burridge, a house öreg rókája, majd jön Jody Wisternoff, a csodagyerek.
Vágólapra másolva!

Lee Burridge-et tartják az acidhouse egyik kiagyalójának. Lee rezidens volt a Tyrantnél, a The Bombnál és a Fabricnél, a Goldennél és a Creamnél is, főként hard- és deephouse-, illetve trance- és breakbeat-muzsikákkal operálva.

1999-ben Lee elkészítette a Metropolis című remixcédét is. Közös projektet hozott össze Breederrel és Hybriddel, egy breakbeattracket Andy Page-dzsel (aki korábban Sashával is dolgozott együtt).

Legutóbbi projektjei között van a 2005-2006-os 365 Tour, melynek soárn egy év alatt a világ számtalan részén letelepedett, csal azért, hogy ottani producerekkel dolgozhasson.

Most Kecelen a legfrissebb Balance 12 című albumot mutatja be. A triplaalbum a kritikusok szerint helyzetjelentés, hogy hol is tart ma a house, a techno, a deep, a minimál.

Karácsony első, szemteste utáni napján, 25-én a keceli elektroközpontba, a Club Koronába érkezik. A magyar legénységet Patt Duff, Snoopy, James Cole alkotja.

A keceliek szilveszteri nagyágyúja Jody Wisternoff, akinek karrierje már tizennégy éves korában indult, ráadásul már első lemezétől kikerekedett a kritikusok szeme.

Hiphopos felvezetés után a Way Out West duó tagjaként lett a világ minden táján elismert producer. (Persze sokat dobott ismertségén a kettős másik tagja, Nick Warren is.)

A szilveszteri este másik nagyágyúja Ashley Caselle lesz. Neve ismerős lehet a progresszív-house-közönségnek. Asthrax néven James Christopherrel gyártottak felvételeket többek között a Global Undergroundnak is.

Az év utolsó napjára a Club Koronába érkezik még Matt Rickard, valamint Románia kedvenc dj-je, Kool is. Tiszteletét teszi a helyiek Badgirls, a South Session, a Kilenc20 és a Progressivestation lemezlovas-legénysége.

party.origo.hu


Jody Wisternoff : Nostalgia