Szűk másfél óra a mosolygó dj-től

Vágólapra másolva!
A Foundation Records gondozásában november végén jelent meg az I Love Deep 01 - Mixed by Budai című album cédén és letölthető formátumokban. A partysorozat és az azonos nevű lemezkiadó esszenciájának hetven percbe való sűrítése az alapító-rezidens Budaira hárult. A Housemusic.hu cikke.
Vágólapra másolva!

A feladat nem volt egyszerű, hiszen egy lemeznyi idő szinte semmi ahhoz képest, ami egy I Love Deep bulin átélhető, így más választás nem lévén, csak a legjobb trackek kerülhettek föl a korongra. A Budai & Vic-szerzemények mellett olyan előadók munkáira bólogathatunk, mint Jimpster, The Timewriter, Terry Lee Brown Jr., Fred Everything, James Flavour, Chris Micali vagy Dusty Kid.

"Akkor született meg a mixcédé ötlete, amikor az I Love Deep-partysorozat elmúlt ötéves. Ekkor gondoltunk arra, hogy talán érdemes lenne egy olyan mixet kiadni, ami a rendezvényünkön favorizált népszerű stílusokat, így a deep- és techhouse-t próbálja bemutatni szűk másfél órában" - mondta Budai.

A house széles skáláját prezentáló külföldi lemezlovasok - Kevin Yost, Ian Pooley, David Alvarado, The Timewriter, Terry Lee Brown Jr., a Soda Inc., a C&M Productions, Jeff Benett, Jérome Pacman, James Flavour, Tom de Neef, Jef K - mellett a szervezők igyekeznek a magyar élvonal tehetségeit is bemutatni.

Az örök mosolygóként ismert Budait több mint két évtizede az ország legynépszerűbb lemezlovasai között jegyzik. 1990-ben második helyezett volna a DMC-n, idehaza rezidenciája volt a néhai Hysteriában, a Dark Side-ban, az E-Playben, miközben vasárnapi és hétfői szettjei stílust teremtettek két balatoni klubban, a Flörtben, majd később a Palace-ban.

I Love Deep a Dokkban

A kilencvenes évek közepétől rendszeres vendége olyan rendezvényeknek, mint a Mayday vagy a Hyperspace. Ha többet szeretnél tudni Budairól és legújabb lemezéről, sőt bele is hallgatnál, látogass el a Housemusic.hu-ra.

Housemusic.hu