Eminem anyja könyvével üzen fiának

Vágólapra másolva!
Eminem anyukája könyvet írt fiáról, s azt állítja benne, hogy a rapper még mindig mániákus depresszióban szenved.
Vágólapra másolva!

A rapper anyukája könyvet írt fiáról My Son Eminem (Fiam, Eminem) címmel. Debbie Nelson egyik barátja azt nyilatkozta az újságírók kérdésére: remélik, hogy a depressziós Eminem elolvassa a könyvet, és rájön, hogy környezetében mennyire szeretik is valójában.

A család úgy gondolja, ez segít a rappernek kilábalni a depressziójából. Eminem tavaly öngyilkossági kísérletet is elkövetett, gyógyszerekkel próbált meg véget vetni életének.

Slim Shaddy két nagybátyja is saját kezétől halt meg, így édesanyja attól fél, hogy a mániákus depresszióban szenvedő fia is így végzi majd.

Az őszi hírek arról szóltak, hogy kicsit összeszedte magát, és el is kezdett dolgozni új albumán. Szeptemberben azt nyilatkozta, hogy folyamatosan a stúdiójában dolgozik, teljesen feltöltődött energiákkal és végre maga mögött hagyta a depressziót.

Több helyen azt pletykálják, hogy az új Eminem-album címe Tomorrow lesz. Internetes fórumokon úgy gondolják, arról folyik a találgatás, hogy ez tényleg a lemez neve lesz, vagy csak a beharangzó single-é. A rapper eddig nem nyilatkozott erről, sőt erősen kerülte is a témát, bárhol kérdezték.

Nyár végén pedig arról cikkeztek a lapok, hogy Eminem újra beperelte az Apple céget, mert az engedélye nélkül kínálta letöltésre dalait.

Három évvel ezelőtt Slim Shaddynek egyszer már sikerült peren kívül megyegyeznie a céggel akkor a Lose Yourself jogtalan használata miatt tört ki köztük a jogi vita. A megegyezés mikéntjéről, feltételezett összegszerűségről nem szóltak a hírek.

party.[origo].hu

Eminem: Mosh