Legyél Busta Rhymes üzlettársa!

Vágólapra másolva!
A H3 Enterprises tegnap tartotta első HipHopSodaShop éttermének megnyitóját Floridában. Busta Rhymes, Cassidy, Doug E. Fresh és Andre Harrell promótálja az új kezdeményezést. Ráadásul bárki üzlettárs is lehet.
Vágólapra másolva!

Tegnap nyitották meg Floridában az első HipHopSodaShopot. Az egészséges ételeket kínáló, hiphoptematikájú étteremben stúdió is lesz. Busta Rhymes, Cassidy, Doug E. Fresh és Andre Harrell lesznek az étteremlánc arcai.

"A hiphopkultúra számára fontos esemény a HipHopSodaShop elindulása. Ezentúl egy olyan globális üzleti modell is, amelyet szeretnénk nem csak Amerika más nagyvárosaiban, hanem az egész világon bevezetni"- nyilatkozta Benjamin Chavis, a vállalat vezetője.

A konstrukció lényege, hogy a művészek franchise-jogokat kapnak, és saját SodaShopjaikban árulhatják a cég termékeit. Egyelőre Juelz Santana, a The Diplomats tagja az egyetlen, akinek ilyen együttműködési szerződése van a céggel. Üzlettárs viszont bárki lehet, a részvények ugyanis szabadon vásárolhatók, 20 centes áron.

Internetes fórumokon furcsállják, hogy Busta Rhymesszal hirdetnek egy egészséges életmódot népszerűsítő étteremláncot, hiszen az utóbbi időben csak akkor lehetett hallani a rapperől, amikor valamilyen bírósági ügye volt - testi sértés, drogok és effélék. Igaz, foglalkozott azért a zenéléssel is: most jelent meg Crown című új albuma.

Arról nem szólnak a hírek, hogy mit is jelent pontosam egy étteremnél az, hogy hiphoptematikájú, de a parkolóban biztos jól mutatnak majd az igazi pimp verdák.

party.origo.hu

Busta Rhymes: Gimme Some Mo'